"Szeretetet, összetartást, nyugodt alkotó munkát minden érmihályfalvinak 2013-ban!"

2012. December 31.

Karsai Attila alpolgármester újévi üzenete: "Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik Érmihályfalva jelenéért és jövőjéért dolgoznak!"

Karsai Attila alpolgármester

Karsai Attila alpolgármester


Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre, gondoljuk át, mit lehetett volna máshogyan cselekedni.

A világon sok olyan dolog van, ami felett nincs hatalmunk, de a döntés mégis sokszor a mi kezünkben van, legyen szó megbocsátásról, önzetlenségről vagy újrakezdésről. Újév küszöbén mindenki tele van tervekkel, ahogy én is: "az idén tuti", "ez már biztos", "de mostantól valóban" - vajon mit hoz a jövő, mit várnak el  tőlem?  Bízok az új évben, és minden tudásomat, tapasztalatomat a köz javára fordítva állok rendelkezésükre, megoldást keresve kisvárosunk rengeteg problámájára.

Engedjék meg, hogy minden érmihályfalvi polgárnak békés, nyugodt új esztendőt kívánjak! Kívánom, hogy napjaik szeretetben teljenek, kívánom, hogy valamennyien jó egészségben éljenek a 2013-as esztendőben!

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik Érmihályfalva város jelenéért és jövőjéért dolgoznak: közalkalmazottaknak, köztisztviselőknek, pedagógusoknak, az egészségügyben, a szociális ellátásban, és minden más terülteken tevékenykedőknek!

Jó egészséget, kiegyensúlyozottságot kívánok, összetartást és nyugodt alkotó munkát Érmihalyfalva város minden kedves polgára számára!

                                              Karsai Attila alpolgarmester

 További cikkek

Boldog új évet!

2012. December 31.

"Nem kívánok senkinek se / különösebben nagy dolgot. / Mindenki, amennyire tud,/ legyen boldog,/ érje el, ki mit szeretne,/ s ha elérte, többre vágyjon,/ s megint többre." Kányádi Sándor soraival kíván minden olvasójának boldog új évet az ermihalyfalva.ro !

Több százan vettek részt a szabadtéri óévbúcsúztatáson

...három, kettő, egy - 2013!

2013. Január 1.

Több százan várták a 2013-as esztendő érkezését a Széchenyi téren, ahol az új év első perceit tűzijáték köszöntötte.

Már a déli óráktól lengenek a zászlók a főtéren

Szabadtéri szilveszter

2012. December 31.

Este 22 órakor kezdődik a szabadtéri szilveszter a Széchenyi téren.

(Illusztráció)

Biztonságos ünneplést

2012. December 31.

December utolsó és január első napjaiban több, mint 550 rendőr biztosítja megyeszerte a szilveszterezők nyugalmát, felügyeli az ünnepségek rendjét - derül ki a Rendőrség megyei központjának közleményéből.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: