Szolidárisak kell legyünk minden téren!

2020. Július 6.

Összefogva hatékonyabban és eredményesebben tudunk megbirkózni a nehézségek legyőzésében.

 

2020 Július 3. emlékezetes nap marad a szomszédvárosban élők számára. A közel 20 km-re lévő kisvárost szokatlan mennyiségű eső árasztotta el, egész városrészeket érintve, megnehezítve az ott élők napjait. A koradélután elkezdődött esőzés, estére már igazi fejtörést okozott a székelyhídiaknak, tudván, hogy egy ilyen mértékű áradással  szemben nem könnyű helytállni. A különböző közösségi médiákban megjelent videók, fotók, mozgósításra sarkaltak magánszemélyeket, vállalkozókat, önkénteseket, önkormányzatokat. Így történt ez Érmihályfalva esetében is, ugyanis mi is ezekről az említett közösségi oldalakról informálódva szereztünk tudomást az áradásról.

Székelyhid város polgármestere, Béres Csaba, megkeresésünkre megerősítette a helyzet súlyosságát és egyben elfogadta az általunk felajánlott segítségnyújtást. Ennek érdekében a Városháza részéről két személy, Orosz Károly és Nagy József indultak el egy a város tulajdonában lévő erőgéppel, illetve a vízmű részéről Cseh László, Kocsis István, Molnár Sándor és Joó Miklós vettek részt az áradás által okozott károk enyhítésén. A vízművesek, két közepes kapacitású vízszivattyúval érkeztek a településre, de besegítettek a hajnalig tartó homokzsákok hordásában és elhelyezésében is. Jelen voltak más önkormányzatok önkéntesei is, felvállalva velünk együtt a segítségnyújtást és bebizonyítva a tényt, hogy összefogva hatékonyabban és eredményesebben tudunk megbirkózni a nehézségek legyőzésében.

Karsai Attila - alpolgármester      További cikkek

Ismét Aratók Találkozója volt Hajdúnánáson

2020. Július 6.

A hagyományhoz híven július első szombatján tartották meg Hajdúnánáson a XII. Hagyományőrző Aratók Találkozóját. Az egész napos programon részt vett a testvérváros, Érmihályfalva, küldöttsége, a Magyarok Kenyere programba szánt adományt is átadva.

Már most sok a szúnyog Érmihályfalván

2020. Július 6.

Kérjük legyenek türelemmel, igyekszünk legrövidebb idő alatt megoldani ezt az állapotot.

Amikor adni jobb, mint kapni…

2020. Július 3.

Bízunk benne, hogy még sok hasonló kezdeményezésről számolhatunk be.

Életkerék - 2020 Június

2020. Július 2.

A június folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: