Szombaton: Retro Disco

2012. Július 17.

Szombaton este 22 órától ismét retro disco lesz a "Gödörben". A belépő ára 5 lej.

 

A Nyíló Akác Napok keretében szervezett először retro discot az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet - ÉRMISZ -, ami akkor olyan sikert aratott, ami még a szervezőket is meglepte. A nagy sikerre való tekintettel már akkor megígérték, hogy lesz folytatás, és a következő alkalom elérkezett: szombaton, július 21-én 22 órakor ismét nyit a retro disco a Gödörben (a strand épületében), a belépő ára 5 lej.További cikkek

IV. Ifjúsági Fesztivál

2012. Július 17.

Immár negyedik alkalommal szervezték meg az ÉRMISZ-esek az Ifjúsági Napokat, július 13.-14. között. Munkájukat segítette Érmihályfalva Önkormányzata, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány is.

ÉRMISZ-köszönet

2012. Július 17.

Az ÉRMISZ vezetősége ezúton szeretné nyilvánosan is megköszönni a Faház DISCO megértését és azt, hogy önzetlenül támogatják rendezvényünket.

Néptáncosaink Konyáron

2012. Július 16.

A Hajdú-Bihar megyei Konyáron az elmúlt hét végén - július 13-14-15 - tartották meg a XVI.Hagyományörző Napok és Aratóverseny fesztivált.

Németországi megfigyelő a szociális központban

2012. Július 16.

A németországi SES (Senoir Experten Sercice) Alapítvány egy küldötte tartózkodik ezekben a napokban Egészségügyi-Szociális Központban, ahol az ott folyó munkát segíti tanácsaival, majd jegyzőkönyvben összegzi tapasztalatait.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: