Turul-szobrot avatnak vasárnap

2017. Október 12.

A városunk és gyülekezetünk történelméhez kötődő Turul-nemzetséget ábrázoló Turul-szobor avatására kerül sor vasárnap. Igét hirdet Forró László egyházkerületi főjegyző, ünnepi beszédet mond dr. Tiba István parlamenti képviselő. A református egyházközség meghívója.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

A reformáció igazodás Krisztushoz, újjáformálódás az Ő képviseletére. A gyökerekig kell visszatérni, hogy abból újult életek sarjadjanak. Az Érmihályfalvai Református Egyházközség Presbitériuma nemzetünk 500 éves lelki, szellemi gyökereihez, ezeréves történelmi gyökerének ős-jelképéhez hivja és várja az érmihályfalvi családokat október 15-én, a református templomba, a délelőtt 11 órakor kezdődő istentiszteletre, melynek keretében sor kerül városunk és gyülekezetünk történelméhez kötődő Turul-nemzetséget ábrázoló Turul-szobor avatására. Igét hirdet Nt. Forró László egyházkerületi főjegyző, ünnepi beszédet mond dr. Tiba István parlamenti képviselő. Az ünnepi alkalomra minden helybélit, érmellékit szeretettel hivunk és várunk. 
          Balázs János Dénes lelkipásztor

További cikkek

Döntetlent játszottak a sípmesterek

2017. Október 12.

Bihar és Hajdú Bihar megye labdarúgó játékvezetői hétfőn délután az érmihályfalvi Praszler stadionban játszottak barátságos meccset. Mindkét oldalon egy-egy gól esett.

Mesemondó verseny I. - IV. osztályosoknak

2017. Október 12.

A verseny megyei szakaszát a váradi Szacsvay Imre Általános Iskola rendezi.

Magyar–román nyugdíjtanácsadó napok

2017. Október 11.

Debrecenben is tartanak tanácsadást azoknak, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot. Alább a részletek.

Egy "Boldog Iskola" Érmihályfalván

2017. Október 11.

Havonta egy "boldogságóra" - így kezdődött. Aztán megkapták a Boldog Iskola címet. Török Erzsébet tanárnő boldogan elmondja, miről is van szó.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: