"Ünnepeltük termőföldjeink szorgos gazdáinak köszönhető bőkezűségét"

2018. Október 1.

Tárt kapukkal, gazdagon díszített környezetben várta vendégeit az idei Dióverő Nagyvásár. Nyakó József polgármester köszönetnyilvánítása.

 

A tudósításoknak köszönhetően a rendezvényeinkről távol maradók is tájékozódhattak arról a hangulatról és miliőről, amelyben a három nap alatt több ezren ünnepeltük termőföldjeink szorgos gazdáinak köszönhető bőkezűségét. 

Munkatársaimmal, a Polgármesteri Hivatal apparátusával, az RMDSZ választmányával, a Szépkor lelkes nyugdíjasaival és a sok segítőkész barátunkkal összefogva sikerült egy igen színvonalas ünnepséggel megörvendeztetnünk városunk és az Érmellék itt megjelent lakóit. Köszönet minden  szervezőnek a lelkes munkáért, a példás helytállásáért. Köszönöm a gazdáknak, akik válaszoltak felhívásunkra és feltöltötték vásárunk sátrát minden földi jóval, melyeket gyermekotthonainknak ajándékozunk. A Dióverő Nagyvásár útjára indult, kialakított arculattal, színvonallal és tartalommal. A folytatáshoz pénz, kreativitás, lelkes összefogás és sok szorgos kéz szükséges. Idén mindez megvolt. Remélem, így lesz a továbbiakban is.

                  Nyakó József polgármester 


További cikkek

Az Egyetem is megkapta a "leckét"

2018. Október 2.

Idegenben eddig minden pontot megszereztünk.

Köszöntötték az otthon lakóit

2018. Október 2.

Az idősek világnapján idén is köszöntötték az Egészségügyi-Szociális Központban lakókat.

Vásárzáró koncertek

2018. Október 1.

Popzene, cigányzene és latin ritmusok. Mindez a vasárnap esti koncerteken.

A termés megáldása ökumenikus ünnepségen

2018. Október 1.

Két püspök és két helyi lelkész áldotta meg az idei termést, illetve ezzel szimbolikusan az egész Érmellék mezőgazdasági kincseit.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: