Üzemanyagár-összehasonlító honlap indult

2019. Július 3.

Az autósok könnyen megtudhatják azt, hogy melyik töltőállomásnál olcsóbb az üzemanyag.

 

A romániai versenyhivatal üzembe helyezte az üzemanyag-töltőállomások árainak összehasonlító honlapját, melynek címe: monitorulpreturilor.info. Ennek segítségével az autósok könnyen megtudhatják azt, hogy melyik töltőállomásnál olcsóbb az üzemanyag.

A versenyhivatal hétfőn izzította be az árfigyelő honlapot, melynek célja, írja az adevărul.ro, hogy ösztönözze a konkurenciát az üzemanyagpiacon, illetve hogy lehetőséget biztosítson a fogyasztóknak arra, hogy a számukra ár-érték arányban legkedvezőbb üzemanyagot választhassák. A portál állítása szerint a honlap tartalmazza az ország összes töltőállomását. A honlapot a következőképpen kell használni: ki kell választani a „Carburanţi” (Üzemanyagok) menüpontot, majd rögtön ezután ki kell választani az üzemanyag típusát, ami lehet standrad vagy prémium benzin, standard vagy prémium gázolaj, PB-gáz (GPL), és elektromos töltőállomás. E szelekció után bejön Románia térképe. Ezt követően ki kell választani a térképen egy pontot, majd a keresés gombra klikkelve a térképen megjelenik a megadott pont 1–5 kilométer sugarú körzetében található összes olyan töltőállomás, amelyen a kiválasztott üzemanyagtípust meg lehet vásárolni. A kiadott listán természetesen szerepel az, hogy a különböző töltőállomásokon mennyit kérnek a szóban forgó üzemanyagért, sőt, még az az adat is szerepel, hogy a töltőállomások mekkora távolságra vannak a térképen bejelölt ponttól.

  (Bihari Napló)További cikkek

Törvénytervezet: szabadnap az iskolamentes napokra

2019. Július 3.

Szabadnapot a szülőnek arra a napra, amikor szünetel az oktatás a tanintézetekben.

Kiosztották a babacsomagokat

2019. Július 4.

A helyi és a margittai jogosultak vehették át a magyar kormány ajándékát csütörtök délben az érmihályfalvi kultúrházban.

Július 15-ig zárva a kórház

2019. Július 2.

Szabadságolások miatt két hétre bezárt a kórház.

(Archív fotó)

Lakossági fórum lesz július 5-én

2019. Július 1.

A Gödör rendezvényházba várják a lakosokat.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: