Új színfolt a városi parkban

2020. Május 25.

A polgármester egy régi ígérete valósult meg Érmihályfalván

 

Szabadtéri sakktábla létesült a városi parkban. A nem hivatalos átadó csütörtökön volt, a helyi sakk-klub tagjainak részvételével, és hamarosan a lakosok is használatba vehetik a játékalkalmatosságot.

Minden korosztály használhatja majd azt a szabadtéri sakktáblát, amelyet csütörtökön adtak át az érmihályfalvi városi parkban. Az átadón jelen volt a helyi amatőr sakk-klub két lelkes diákja is, ők próbálták ki először a létesítményt, amely olyannyira elnyerte tetszésüket, hogy az első játszma után mindjárt egy visszavágót is lejátszottak.

Mint Karsai Attila alpolgármester elmondta, a megvalósítás csak rézben terhelte a város költségvetését, az alapanyagok árát ugyanis teljes egészében városunk sportbarátai biztosították, a munkálatokat pedig a hivatal alkalmazottai végezték el. A tervek szerint a sakktáblának helyet adó teret a nyár folyamán még bővíteni fogják, ülőalkalmatosságokat és egy filagóriát is építenek, amely egyrészt árnyékot tart, másrészt egy hirtelen zápor esetén sem kell majd félbehagyni a játszmát.

A szabadtéri sakktáblát hamarosan bárki ingyenesen használhatja majd, a bábuk a közeli sportcsarnoknál lesznek kivehetők egy megadott órarend szerint, és ugyanoda kell majd visszavinni őket.

S. E.További cikkek

Tartálymosási és fertőtlenítési munkálatok, csütörtökön

2020. Május 26.

Az APA CANAL NORD VEST közleménye.

Haladnak a munkálatok a tanmedence építésénél

2020. Május 26.

A kivitelező a minőségre kell koncentráljon

Idén sem szűnik az érdeklődés a tűzifa iránt

2020. Május 22.

Június 2-tól lehet iratkozni a "falistára"

Dobogós lett iskolánk

2020. Május 18.

Miklos Éva tanárnő beszámolója

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: