Új telefontornyot állíthatnak

2018. Augusztus 1.

Az egyik szolgáltató kérést hagyta jóvá a képviselő-testület.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

A Helyi Tanács júliusi gyűlésének egyik témája volt az a kérés, melyet az egyik mobiletelefon-szolgáltató nyújtott be: a Vodafone kérte, hogy a Zonális Városrendezési Tervben (PUZ) engedélyezzék egy új átjátszó torony felállítását. Ennek helye a Kazinczy Ferenc utca 24.B szám alatt lenne (ez a város érsemjéni kijáratánál, az autómosó közelében van). Nyakó József polgármester a témával kapcsolatban elmondta: a nevezett cég minden törvényes kötelezettségének eleget tett, teljes dokumentációt nyújtott be, tehát kérését nem is lehetne elutasítani. A tanácsosok nem is tettek fel kérdéseket, a szavazáskor is egyhangúan voksoltak igennel. 

Az önkormányzat tehát a maga részéről eleget tett a kérésnek, a beruházás folytatódhat, az előfizetők pedig remélhetőleg jobb szolgáltatáshoz jutnak, ha megvalósul.


További cikkek

Hatodik hagyományőrző napok

2018. Augusztus 2.

Hatodik alkalommal tartják meg Érmihályfalván a Érmelléki Kézműves és Hagyományőrző Napokat. Szerdától szombatig a már megszokott foglalkozások mellett újdonságokkal is várják nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is.

Balatonlellén edzőtáborozott az Aladin

2018. Augusztus 2.

Az érmihályfalvi Aladin Hero Team kempo versenyzői Balatonlellén vettek rész egy hetes edzőtáborozáson, mely övvizsgával zárult.

Egy hetes nyári tábor a Kópévárban

2018. Augusztus 1.

Egy hetes nyári tábor résztvevői töltötték meg az Érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola udvarát délelőttönként. A tanító nénik beszámolója.

A holdfogyatkozás Érmihályfalváról nézve

2018. Július 31.

A XXI. század leghosszabb holdfogyatkozásának csúcspontján felhőmentes volt az égbolt felettünk. Ekkor készítette felvételeit Szabó András amatőr csillagász.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: