Újabb városgazdálkodási eredmények

2020. Május 4.

Játszósarok a tömbház udvarban

 

A járvány ügyi helyzetre való tekintettel, óvatosan és a hatóságok által előírt szabályokat betartva, aktívan tevékenykednek a Polgármesteri Hivatal városgazdálkodási részlegénél dolgozó munkatársak.

A mindennapi teendőkön kívül jut idő fejleszteni is, amennyire ezt az Önkormányzat költségvetése megengedi.

Újabb színfolt jelent meg a település központjában, pontosabban a tömbházak udvarában. Régi vágya teljesült a tömbházlakók kisgyermekes családtagjainak, ugyanis az elmúlt hétvégén befejeződött az udvarban kialakított játszósarok kiépítése. Többnyire újrahasznosított elemekből jött létre a sokak által igényelt és hiányolt játszótér-homokozó. Ez, a Nyíló akác napokon megrendezésre kerülő kisállat kiállítást szolgáló „ sopron” és az újonnan kialakított edzőterem (volt kazánház) épületei között helyezkedik el, kihasználva ez által azt a teret, aminek eddig tulajdonképpen nem volt rendeltetése.

A cél az volt az udvar rendezésekor, hogy a kijárási tilalom részleges felszámolásával teret adjunk a kisgyerekes szülőknek, csemetéik játszási lehetőségeinek biztosítására, minél közelebb otthonaikhoz, tudtuk meg Karsai Attila alpolgármestertől.

Várható, hogy a korlátozások felszámolásával előszeretettel veszik majd igénybe településünk játszótereit, legyen az a központi parkban, a Morgó-Tábla, a Százhold, illetve a Bank utca iskolaudvarban lévőt.

Ezzel az új lehetőséggel igyekeztünk közelebb hozni az infrastruktúrát, az ezt igénylőkhöz.

A többi játszóteret is rendbe tesszük, számítva az ott lakók törődésére az eszközök épségének megőrzésében.  Az Önkormányzat továbbra is partnere szeretne lenni mindenkinek, problémái megoldásában, tudtuk meg. További cikkek

A Rendkívüli Állapot végére ér(het)ünk lassan

2020. Május 6.

Továbbra sincs koronavírusos megbetegedés városunkban

Szuhányi Katalin emlékére

2020. Május 11.

Ismét egy példaértékű, a közéletben állandóan tevékenykedő emberrel, egy elhivatott pedagógussal lett szegényebb Érmihályfalva.

Vigyázzunk rájuk!

2020. Május 1.

Idén, Anyák Napján, csak emlékezünk, de mindig éberen vigyázunk rájuk.

Szebb és rendezettebb lett az emlékmű

2020. Április 30.

Befejeztük az emlékmű rendbetételét

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: