Újra pattog a labda...

2018. Február 6.

Az utolsó simításokat végzik, de a sportterem már használható.

 

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy javítási munkák kezdődtek a sportteremben. Az azóta eltelt időben nem csak meszeltek és festettek, de kicserélték a belső nyílászárókat, a mellékhelyiségek csatorna- és vízvezeték-rendszerét, ezekben csempéztek is, javították az öltözők és az irodák feletti tetőt és a küzdőtér feletti tetőn is igyekeztek meggátolni a további beázásokat. Újravonalazták a pályát, a kapukon új hálók vannak.

Pillanatnyilag a kisebb helyiségekben a fűtőtestek beszerelése zajlik, mire véget ér az egy hetes vakáció, a diákokat már a teljesen felújított sportterem fogja várni. A labda azonban már egy hete pattog a pályán, hiszen a sportcsapatok, illetve az esti fizető kispályázók már újra birtokba vették a küzdőteret (a bérleti díjak nem változtak). Az elvégzett munkát Nyakó József polgármester és Kinczel Endre, az önkormányzat építkezéséket felügyelő munkatársa ellenőrizte, a költségeket az önkormányzat saját költségvetéséből fedezte.

A polgármester ezúton is kéri: akik a létesítményt használják, vigyázzanak rá, hiszen önmaguknak óvják meg azt.További cikkek

Zárva lesz a pénztár

2018. Február 7.

Technikai okok miatt egy napra zárva lesz a vízmű pénztára.

Adófelajánlás: lehet dönteni a 2%-ról

2018. Február 7.

Már lehet felajánlani az adók 2 %-át szervezeteknek, egyesületeknek.

Miért szól a sziréna?

2018. Február 6.

Szerdán ismét megszólalnak a szirénák országszerte, de szerencsére ismét csak gyakorlási céllal. Ezek már nem kifejezetten csak légvédelmi jelzések lesznek, hanem mindenféle esetleges vészhelyzetre figyelmeztetnek. Alább kiderül, melyik jel mit jelent.

Hegedűs Attila átveszi a díjat a borlovagrendet képviselő Kiss Zoltán zsűritagtól

Díjak a hegyközszentimrei borversenyről

2018. Február 6.

Két érmihályfalvi borász is érmeket, kupákat érdemelt ki a hegyközszentimrei versenyen, de az egyik borlovagrendi díj is városunkba került.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: