Változásokat hoz az időjárásban február

2019. Február 1.

Rendkívül enyhe időjárással érkezik a február, a hőmérsékleti értékek helyenként akár 14 fokig is emelkedhetnek.

 

Rendkívül enyhe időjárással érkezik a február, a hőmérsékleti értékek helyenként akár 14 fokig is emelkedhetnek, csapadék február 3-a után várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) február 10-ig érvényes előrejelzéséből.

Erdélyben február 3-a előtt és 6-a után nagyjából az évszaknak megfelelő hőmérsékletekre számíthatunk, legtöbb 2 - 6 fokkal, február 2-a és 5-e között azonban szokatlanul enyhe idő lesz, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek elérhetik a 8 -12 fokot.

Az éjszakai hőmérsékletek hasonlóan alakulnak, február 2-ig mínusz 6 és mínusz 1 fok között, február 3-tól 5-éig az éjszakai legalacsonyabb hőmérsékletek sem süllyednek fagypont alá, 0 és 2 fok között várhatók. Csapadék bármikor előfordulhat. A Bánságban és a Körösök vidékén az intervallum első felében a sokévi átlagnak megfelelő hőmérsékleti értékek várhatók, nappal 3 - 6 fok, éjszaka fagypont körül. Február 6-a és 10-e között erős felmelegedés lesz, a legmelegebb déli órákban 9 -12, helyenként akár 14 fok várható, és éjjel sem lesz 4 - 5 foknál kevesebb. Az intervallum végén ismét az évszaknak megfelelő hőmérséklet lesz. Csapadék bármikor előfordulhat, leginkább február 3-4-én.

Máramarosban hasonlóan alakul az időjárás. Az időszak elején és végén az évszaknak megfelelő hőmérsékleti értékek lesznek, nappal 3 - 5, éjszaka mínusz 4 - mínusz 1 fokkal. Február 2-a és 5-e között az ilyenkor megszokottnál sokkal melegebb lesz, a déli órákban akár 8 -11 fok is előfordulhat, és éjszaka sem lesz 1 foknál hidegebb. Csapadék bármikor előfordulhat.

A prognózis a readingi (Anglia) székhelyű Középtávú Időjárás Előrejelzések Európai Központjának (ECMWF) adatai alapján készült.

        (maszol.ro)További cikkek

Áramszünetek február első hetében

2019. Február 1.

A jövő hét minden napjára áramszünetet ígér a szolgáltató, de csak az alábbi utcákra.

Barátságos focimeccs

2019. Február 4.

Az Unirea Old Boys és a megyei RMDSZ csapata lépett pályára.

Kezdődik a félévközi vakáció

2019. Február 1.

A második félév február 11-én kezdődik.

(Illusztráció)

Online jelmezverseny óvodásoknak, iskolásoknak

2019. Február 1.

A Bonitas Speciális Oktatási Központ online jelmezversenyt hirdet. A szervezők felhívása.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: