Van még javítanivaló

2018. Augusztus 13.

Újabb edzőmeccset játszott az Unirea szombaton délután. A találkozó végére már 5 ifjúsági focistánk volt pályán.

 

Az ugyancsak megyei egyben játszó Mácsapusztai Unirea volt a hazai Unirea vendége szombat délután a Praszler stadionban. A kora estére alig enyhült kánikulában a vendégek tapasztaltabb gárdája dominált többet, nálunk a Muzsnay Zsolt - ifj. Fele Sándor edzőpáros három alapembert volt kénytelen nélkülözni: Széles, Hossu illetve Jude nem volt bevethető. Edzőmeccsről lévén szó, nem feltétlen az eredmény volt a fontos, inkább a technikai elemeket kellett, vagy kellett volna gyakorolni, a látottak alapján van még mit tenni a bajnokság nem is olyan messzi kezdetéig. Edzőink szinte megállás nélkül instruálták tanítványaikat, utóbbiaknak sem volt azonban könnyű, hiszen egyszerre két részről is jött adott esetben az irányító szó. A vendégek az első félidő első felében szereztek vezetést, amikor egy szabadrúgást Kis hárított, ám a kipattanóra érkező ellenféllel szemben már tehetetlen volt. Ebben a játékrészben a legnagyobb helyeztünk volt, amikor Gego beadását a mezőny legalacsonyabbja, Solymosán fejelte mintaszerűen, a kapus mozgásával ellentétesen a hosszú oldal felé, azonban, ha centikkel is, de mellé ment a labda. A második félidőben Fele Sz. révén adódott a legnagyobb egyenlítési lehetőségünk, ám a szabadrúgásból kapura tartó labda a kapufát súrolva hagyta el a játékteret. A második gólt is pontrúgás után kaptuk, az ellenél csatára senkitől sem zavartatva fejelhetett a hálóba. Hogy csak 2-0-ra kaptunk ki, abban nagy része volt kapusunknak, aki legalább 3 - 4 bravúrt is bemutatott.

A szerepelt csapat: Kis - Crisan, Foris, Kiss (Lazar - próbajátékon), Balajti, Tankó (Istvándi - próbajátékon), Fele Sz. (Láposi), Lakatos, Sándor (Kovács), Solymosán (Muresan), Gego.

Csapatunk 15-én Nagykárolyban játszik még edzőmeccset, 18-án megkezdődik számára a kupasorozat, a pontvadászat augusztus 25-én indul.További cikkek

Órarend a nagyon hosszú hétvégére

2018. Augusztus 13.

A hosszú hétvége programja a szolgáltatásoknál.

Konzuli nap lesz szeptember 6-án

2018. Augusztus 14.

Az érdeklődők jelentkezzenek augusztus végéig a kérelmek illetve az ügyek előkészítése miatt.

Dinnyefesztivál lesz Érkörtvélyesen

2018. Augusztus 10.

A hét végi rendezvény programja alább olvasható.

Információgyűjtés az egykori piacokról, vásárokról

2018. Augusztus 10.

Aki információval tud szolgálni Érmihályfalva egykori vásárairól, piacairól egy készülő kötet számára, az az alább megadott elérhetőségen kitölthet egy kérdőívet.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: