Vasárnap hajnalban átállítjuk az órát

2018. Október 26.

Románia október 28-án, vasárnap áttér a téli időszámításra: hajnali 4 órakor 3 órára állítják vissza az órákat.

 

A téli időszámításra való áttérés nem módosítja a vonatok menetrendjét - közölte csütörtökön a Román Vasúttársaság (CFR) személyszállító részlege.  A tájékoztatás szerint a 4 óra után induló vonatok a téli időszámítás szerint indulnak. A már közlekedő vonatok egy órát várakoznak a kijelölt állomásokban, és a téli időszámítás szerint indulnak tovább. Azok a vonatok, amelyek már közel vannak célállomásukhoz, befejezik útjukat.

Mint korábban írtuk, van esély arra, hogy 2019. október végén utoljára kell majd átállítani az órát. Ez azon múlik, hogy az uniós tagállamok és az Európai Parlament meg tudnak állapodni az Európa Bizottság javaslatáról, ami megszüntetné az óraátállítás gyakorlatát, de a tagállamokra bízná, hogy a nyári vagy a téli időszámítást alkalmazzák.

(maszol.ro)


További cikkek

Ne hívják vissza az ismeretlen külföldi számot!

2018. Október 29.

Ha külföldről, ismeretlen számról hívják önöket, ne vegyék fel a telefont, mert minden bizonnyal csalók állnak a hívások hátterében.

Pontosztozkodás az érmelléki rangadón

2018. Október 29.

Egy hagyományos rangadó mindig más, mint a többi meccs, függetlenül a csatapatok pillanatnyi helyzetétől.

Tanulmányút és jutalomkirándulás

2018. Október 26.

Egy verseny feladatának eleget téve, illetve tanulmányi-jutalomkirándulás keretében az általános iskola diákjai a Polgármesteri Hivatal támogatásával Válaszúton és Bonchidán jártak.

Amerikába mentek...

2018. Október 26.

A két Bihar megyei néptáncost is soraiban tudó Magyar Nemzeti Táncegyüttes Kanada és az Egyesült Államok nagyvárosaiban mutatja be Spirit of Hungary című műsorát.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: