Vérnyomást, pulzust, véroxigén- és vércukorszintet mértek

2018. Július 9.

Összesen 141 személy vett részt az ingyenes egészségügyi állapot-felmérésen, szombaton.

 

Szombat délelőtt ismét díjmentes egészségi állapot-felmérést szervezett a Pro Humanitas Egyesület Érmihályfalva főterén, az Egészségügyi-Szociális Központ és a Conmed családorvosi rendelő dolgozóinak közreműködésével.

Az eseményen minden érdeklődő egy rövid regisztrációt követően részt vehetett, 141 személy élt ezzel a lehetőséggel. Ők vérnyomás, pulzus, véroxigén- és vércukorszint mérésen estek át. Amennyiben a mérést végző egészségügyi szakemberek úgy ítélték meg, hogy valamelyik mért egészségügyi mutató értéke kívül esik a normál tartományon, háziorvosi ellátásba irányították az adott személyt.

 Az esemény a megelőzés fontosságát hangsúlyozza. Szinte az összes krónikus betegség esetében igaz, hogy a prevenció és a korai felismerés pozitív hatással van a betegség lefolyására, következményeire és csökkenti a kezelés költségeit is. 


További cikkek

(Illusztráció)

Érettségi végleges eredmények, nyolcadikosok elosztása

2018. Július 10.

Az alábbi elérhetőségeken meg lehet nézni: 1. az érettségi óvások utáni eredményeit; 2. melyik nyolcadikat végzett hol folytathatja tanulmányait; 3. hol vannak a megyében még szabad helyek IX. osztályban.

Ezúttal huszonötből négy

2018. Július 10.

Az ANL-tömbházak mellett tördeltek ki út menti fákat.

Sok millió búzaszem...

2018. Július 9.

Hajdúnánáson, a jubileumi X. Hagyományőrző Aratók Találkozóján 18 csapat vett részt, főként helyiek és környékbeliek, de érkeztek Székelyföldről, továbbá a házigazdák testvérvárosaiból, a lengyelországi Ustronból és Érmihályfalváról is.

VI. Érmelléki Kézműves és Hagyományőrző Napok Érmihályfalván

2018. Július 9.

Az augusztus 1–4. között Érmihályfalván sorra kerülő hagyományőrző foglalkozásokra gyermekeket, ifjakat, felnőtteket egyaránt szívesen látnak. A szervezők közleménye.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: