Visszakerült a TV2 a Digi kábeltévés kínálatába

2019. Január 12.

Amilyen váratlanul kivette a műsorkínálatból, ugyanúgy, előzmények nélkül visszaállította a magyarországi TV2 kereskedelmi csatorna sugárzását a romániai RCS & RDS (Digi TV) kábeltévé-szolgáltató.

 

A TV2 (és vele együtt a cégcsoporthoz tartozó több csatorna) tavalyi eltűnése az erdélyi magyarság egy részének körében felháborodást váltott ki, hiszen sokan nézték az adó(ka)t. A hivatalos magyarázat szerint a TV2 kérte a kapcsolat bontását, mivel az RCS & RDS „évek óta engedély nélkül sugározta azokat”. Gyanítható azonban, hogy sokkal inkább a konkurencia lehetett a szakítás oka, ugyanis a TV2 létrehozta a Spíler és a Spíler2 sportcsatornákat, amelyekkel néhány nemzetközi labdarúgó-bajnokság közvetítési jogát megszerezte a Digi Sport csatornái elől. A sajtóhírek szerint a két cég megegyezett egymással, mert Magyarországon a Digi TV kísérleti jelleggel már sugározza a Spílert és a Spíler2-t, így várható volt, hogy a romániai kínálatban ismét megjelenik a TV2. A digitális kábeles kiosztásban a TV2 a 128-as csatornán látható; ezenkívül a Mozi+ és a Prime csatorna került visza a kínálatba. Úgy tudjuk, a csatorna az analóg kábeltévén nem megy, csak a digitális csomagban (akinek van vevőkészüléke, vagy okostévéje). 

          (maszol.ro)


További cikkek

(Illusztráció)

Veszélyt jelent a jeges út

2019. Január 14.

Érvényben van a szabály, miszerint pénzbírsággal büntethető az ingatlantulajdonos, akinek utcafrontja nincs takarítva. A polgármester üzenete.

(Illusztráció)

Vezetsz és telefonálsz? Szigorodik a büntetés

2019. Január 14.

Elveszíti jogosítványát az a sofőr, aki vezetés közben mobiltelefont tart a kezében.

Ezek lesznek a hivatalos munkaszüneti napok 2019-ben

2019. Január 11.

A tizenöt hivatalos munkaszüneti napból kettőn már túl is vagyunk.

8 év után is akadálymentes az ügyintézés

2019. Január 10.

Februárban lesz újabb konzuli nap. Az eddigi 27 alkalommal több mint 3000 személy díjmentes ügyintézését végezték a helyi RMDSZ irodájában.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: