Zumba party jótékony céllal

2018. December 4.

A belépő ára 20 lej, ami a minimális adomány is egyben, a Bonitas Speciális Oktatási Központ érmihályfalvi kirendeltsége támogatására.

 

Jótékonysági zumba partyt szervez "Csaljunk mosolyt együtt a gyerekek arcára" elnevezéssela Bonitas Speciális Oktatási Központ érmihályfalvi kirendeltsége támogatására Vincze Emőke helyi óvónő és Sigilda Irina, a nevezett intézmény munkatársa, mindketten zumba oktatók.

Az adománygyűjtéssel egybekötött sportolásra december 16-án, vasárnap 16 órától kerül sor a Bartók Béla Művelődési Házban. A belépő ára 20 lej, ami a minimális adomány is egyben, aminél természetesen lehet többet is adni.

Az összegyűlő összeget a speciális iskola működtetésére ajánlják fel a szervezők.További cikkek

A Furfangos Furulyások Érszőllősön

2018. December 4.

Az érmihályfalvi csoport is részt vett a találkozón.

Tiltakozzunk minden élethelyzetben az erőszak ellen

2018. December 5.

Az Érmihályfalvi 1-es számú Mezőgazdasági Főgimnázium diákjai és tanárai, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület ernyője alatt működő Lámpás Alapítvány szakemberei, Bihar Megyei Rendőr–főkapitányság Elemzési és Bűnmegelőzési Osztályának képviselői, valamint Érmihályfalva város vezetői idén is felhívták a figyelmet arra, hogy az erőszak nem megoldás!

Újra bababörze

2018. December 4.

December 15-én, szombaton a Gödör rendezvényház udvarán újra bababörzét tartanak, az önkormányzat támogatásával.

Emlékezve Ady Endre életművére

2018. December 4.

November 16-án Varga Alexandra Lilla képviselte a Mezőgazdasági Főgimnáziumot a nagyváradi Ady Endre Líceum által meghirdetett szavalóversenyen.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: