...ha betartják, úgy jó

2017. Október 3.

Mármint az ígéretet: az Unirea elhozta a három pontot a Fugyivásárhelyi SK-tól.

 

Az elmúlt fordulóban az Unirea hazai pályán vesztett a diószegi csapattal szemben, ifj. Fele Sándor edző akkor azt mondta, hogy a fugyivásárhelyiek ellen kiköszörülik a csorbát. A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában ugyanis Váradalpárra látogattak, az a fugyiak "hazai pályája". A vendéglátók eddig három győzelem és két döntetlen mellett egyszer sem vesztettek, ez nem ígért túl sok jót számunkra. Az első félidő ezek szerint is alakult: bár Gábor J. és Gego révén voltak jó helyzeteink, sőt, a mi kispadunk szerint egy tizenegyest is kellett volna kapjunk Gego lerántásáért - a hazaiak természetesen másként látták, sőt, a bírónő (merthogy hölgy volt a középbíró) is, akinek sípja néma maradt, és ez volt a döntő. Sőt, egy szöglet utáni kavarodást kihasználva a hazaiak kerültek előnybe, 1 - 0 volt a félidő eredménye. 

A második félidőben is a haza gárda birtokolta többet a labdát, a mieink ellentámadásokra alapoztak, ami sikeres taktikának bizonyult. A 70. percben Stefan kiugratta Gegot, aki a bal oldalon Sándor futtatta, utóbbi a kapu elé érve a hálóőr mellett talált a kapuba - 1-1. További helyzetek is voltak, például Horváth távoli lövését a keresztléc alól tornázta aki a fugyi kapus, már-már a döntetlent könyvelte el mindenki, ám a 87. percben újra Stefan - Gego volt a labda útja, csatárunk ezúttal nem is passzolt tovább, hanem a kapus mellett elgurítva maga volt eredményes - 1-2.

Egy jó csapat ellen arattunk fontos győzelmet, mondta a meccs után ifj. Fele Sándor edző, aki a következő csapatot szerepeltette: Gábor G. - Hossu, Iova, Foris, Crisan, Tóth (89. p. Kiss), Stefan, Daroczi, Morgovan (55. p. Sándor), Gábor J. (46. p. Horváth), Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg. 

A jó sorozat a hét végén hazai pályán folytatható, szombaton a Szalontai Olimpia érkezik a Praszler stadionba, az utánpótlás 13, a felnőttek 15 órakor kezdenek.


További cikkek

"...egy élet tapasztalataival a hátuk mögött"

2017. Október 3.

Tervben van az Egészségügyi-Szociális Központ bővítése - hangzott el az intézményben zajlott idősek-napi ünnepségen.

Október 6-i megemlékezés, hetedikén

2017. Október 3.

Szombaton lesz a hagyományos megemlékezés.

Bábszínház lesz szerdán

2017. Október 2.

A Csalóka Pétert című előadást láthatják a gyerekek.

Játszótér felajánlásokból, szülői segítséggel

2017. Október 2.

Egy játékelemből három lett a tanintézmény udvarára.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: