Átadtuk a terepet az útépítőknek

2021. Január 13.

Mint látjuk, a Senera cég munkába állt

 

         

  Nemrég, szeptemberben adtuk át egyik közterületünket építőtelep kialakításának céljából, az új Művelődési Központ építése kapcsán. Ahogyan oldalunkon, akár képekben is nyomon követhető, a munka a rögzített ütemterv szerint zajlik, mindenki megelégedésére.

 Decemberben indítottuk útjára városunk úthálózatának korszerűsítését célzó, 25 millió lej értékű, uniós forrásból finanszírozott projektjét. A közmű szolgáltatók képviselőinek, valamint a tervező, kivitelező, műszaki felügyelő cégek részvételével hivatalosan is átadtuk a SENERA cégnek, a munkálatok kivitelezőjének, az első három utcát, amit majd még újabb 22 követ.

 A Köztársaság, Kálvin János és Gyár utcák ettől a dátumtól kezdve építőteleppé váltak a munkálatok befejezéséig, nyilatkozta Kinczel Endre, a Városháza építészmérnöke.

 Ez azt is jelenti, hogy ezeket az utcákat kerüljék el mindazok, akik nem ott laknak és akik számára kellemetlenséget okoz az építkezéssel járó gidres-gödrös útfelületen való közlekedés.

  Amint a Köztársaság utcát a továbbiakban, úgy a többi érintett utcákat is közlekedésre alkalmassá teszik, amit elsőrendű feladatnak tekintenek.

  Az úttest rendbetétele után pedig, az időjárástól függően, kiépítik a esővízelvezető rendszert, majd a várva várt úttestet és járdát is.További cikkek

Munkatársakat keresnek

2021. Január 13.

A Senera cég alkalmazottakat keres

Karbantartás miatt nem lesz víz 2021.01.18

2021. Január 15.

Felhívjuk kedves érmihályfalvi felhasználóink figyelmét

Lehetőség a földterületeken levő fák törvényes kivágására

2021. Január 11.

Kivágathatják a szántóföldeken levő fákat a tulajdonosok

Tájékoztató a fenyőfagyűjtés rendjéről

2021. Január 7.

Kérünk mindenkit, hogy vegye igénybe az ingyenes szolgáltatást a leírtak betartásával

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: