Hulladékudvar megnyitása

2021. Április 2.

Kérünk minden Érmihályfalvi lakost vegye igénybe az ingyenes szolgáltatást.

 

 

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2021 április 6-án megnyitjuk Érmihályfalva hulladékudvarát, a dr. Chereji Teodor utcán, a volt termény és állat piac területén.

A hulladékudvar alkalmas lesz az olyan hulladék leadására ami mérete miatt nem fér bele a hulladékgazdálkodási szolgáltató (AVE) által biztosított kukákba, vagy nem szállít hasonló kategóriájú hulladékot, pl. matrac, sík üveg, ajtó-ablak keret, bútor, műszaki cikkek, építkezési törmelék, gumiabroncs, fém, polyester, textil, izzók és neon csövek, akkumulátorok és elemek, fűnyírástól származó zöldhulladék, fa metszéséből származó ágak-gallyak, stb. Az  ingyenes szolgáltatást igénybe veheti minden olyan érmihályfalvi lakos, akinek van szerződése a hulladékgazdálkodási vállalattal (AVE) és naprakész a fizetési kötelezettségével.

Minden oda szállított hulladékot, az igénylő helyezi az Önkormányzat munkatársa által kijelölt helyre/konténerbe úgy ahogyan az elő van írva, szigorúan szelektíven. Elkerülendő, hogy pl. egy szállítási eszközzel rendelkező személy akár több köbméter hulladékot próbáljon leadni kereskedelmi megfontolásból, korlátozva vannak a fent említett hulladék kategóriák leadási mennyiségei. A hulladékudvar nyitvatartási próba programja, amit igény szerint változhat, a következő: kedd 09:00 - 16:00 és csütörtök 12:00 - 18:00 óra közötti időszak.

Kérünk minden Érmihályfalvi lakost vegye igénybe az ingyenes szolgáltatást annak érdekében, hogy egy tiszta és rendezett környezetben élhessünk.További cikkek

Fejlesszük együtt a jövőt!

2021. Április 7.

A lakosok véleményét szeretnénk megtudni a város jelenlegi állapotáról.

Életkerék - 2021. március

2021. Április 8.

A március hónap folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Kedves Érmihályfalviak!

2021. Április 2.

Idén a nehézségeinkből kivezető kiút megtalálásának reményével ünnepelünk

Az Érmihályfalvi 1. Számú Technológiai Líceum vezetősége újjabb beruházásokról számol be

2021. Március 30.

Finanszírozás a MADR költségvetéséből

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: