Megkezdte működését az Érmihályfalvi oltóközpont

2021. Január 18.

A szakemberek továbbra is az oltáson való részvételt javasolják

 

Számtalan egyeztetés és előkészülés volt szükséges ahhoz, hogy mától működőképes legyen a koronavírus elleni oltóközpont. Sikerült találni partnereket a központot működtető szakemberekből álló csoport tekintetében, s ez által a városban élők nem kényszerülnek más településre utazni a vakcina bevételére. Jelenleg öt orvos, hét asszisztens és négy egészségügyi adatkezelő (regisztrátor) alkotja az említett csoportot. Mint azt már előző cikkünkben közöltük önökkel,(itt) aki meg szeretné kapni a koronavírus elleni oltást,  az online platform mellett telefonon, továbbá a családorvosoknál vagy az Önkormányzat munkatársainál is kérhet előjegyzést. A feliratkozást az online platformra, a  https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login  oldalon lehet megtenni. 

Az oltóközpont hétfőtől vasárnapig, 08:00 és 20:00 óra közötti munkaprogram szerint működik, naponta 60 személy oltását biztosítva ezáltal. A tevékenység megkezdésének első napján, enyhe csúszással, de minden feliratkozott személy sorra került és zökkenőmentesen zajlott az oltás. Az Önkormányzat több munkatársa élt a lehetőséggel, többek között Karsai Attila alpolgármester úr is. Az oltást követően minden érintett kap egy oltási igazolást, amivel bizonyítani tudja a vakcina adminisztrálását.

A szakemberek továbbra is az oltáson való részvételt javasolják. A lehetőség adott, döntsenek bölcsen. A szigorítások és korlátozások csupán abban az esetben elkerülendők, ha csökken a fertőzöttek száma.További cikkek

100 éves az érmihályfalvi labdarúgócsapat

2021. Január 22.

Egy készülő kiadványhoz gyűjtjük a helyi futball tárgyi és szóbeli emlékeit

A tanmedence kivitelezője munkatársakat keres

2021. Január 22.

A Molasz Construct cég alkalmazottakat keres

Karbantartás miatt nem lesz víz 2021.01.18

2021. Január 15.

Felhívjuk kedves érmihályfalvi felhasználóink figyelmét

Munkatársakat keresnek

2021. Január 13.

A Senera cég alkalmazottakat keres

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: