A legfiatalabbak fociztak

2019. Május 6.

Négy korosztályban tizenkét csapat lépett pályára pénteken Érmihályfalván, ahol a legfiatalabb labdarúgók számára rendezték meg a szezon negyedik tornáját.

 

Napsütéses, de szeles idő fogadta a 7, 8, 9 és 10 éves labdarúgókat pénteken Érmihályfalván, ahol a Praszler Gyula stadion gyepén kialakított kispályákon zajlottak a meccsek. A 2018-2019-es Interliga szezon negyedik fordulóját tartották, melyet a Román Labdarúgó Szövetség hozott létre és a megyei szövetség szervez meg azzal a céllal, hogy a gyerekeknek nyújtott sportolási lehetőség mellett kiugrási lehetőséget teremtsen a tehetségeknek, a csapatok edződjenek a meccsek hevében, szokják a versenyhelyzetet.
Az Interliga nem működik bajnoki rendszerben, tehát a győzelmekért nem járnak pontok, nincs táblázat, és az egyes mérkőzések eredményét is csak a játékvezetők tartják számon, ők is azért, hogy el tudják készíteni a jegyzőkönyveket. Ennek köszönhetően tehát semmilyen bizonyítási kényszer nem nehezedik sem a játékosokra, sem az edzőkre, sem a szülőkre. A szombati tornán a 2009-ben születetteknél az Érmihályfalvi Unirea, a Nagyváradi Rapid Crisul, a Belényesi Bihorul és a Margittai Viitorul, a 2010-ben születetteknél az Érmihályfalvi Unirea, a Margittai Viitorul és a Nagyváradi Rapid Crisul, a 2011-ben és 2012-ben születetteknél az Érmihályfalvi Unirea és a Nagyváradi Rapid Crisul képviseltette magát.
      (Bihari Napló)


További cikkek

Letört a fűzfa hatalmas ága

2019. Május 6.

Nagyobb baj is lehetett volna.

"Hivatás, ami nem lehet bárkié"

2019. Május 7.

A kultúrházban kezdődött és a Hazaváró Édesanya szobránál fejeződött be az Anyák napja alkalmából szervezett ünnepség Érmihályfalván, vasárnap délután.

(Illusztráció)

Hétfőn kezdődik az óvodai újrairatkozás

2019. Május 6.

A szaktárca közleménye szerint a tanintézmények maguk dönthetik el, milyen idősávban fogadják a szülőket.

Csak a játékvezető volt nyugodt, amikor kapusunk a földön maradt...

Túl sok volt az ellenfél a pályán...

2019. Május 6.

Zsinórban harmadik, hazai pályán második vereségét szenvedte el szombaton az Unirea. A játékvezetők kirívó "teljesítménye" is emlékezetes marad...

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: