A tavalyinál jobb eredményt szeretnének elérni

2018. Július 19.

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 2018/2019-es idényére készülve az Érmihályfalvi Unirea július 12-én kezdte meg a felkészülést. A keret egyelőre szűkös, eddig egy edzőmeccset kötöttek le.

 

A Praszler stadionban kedden délután mintegy 30 sportoló edzett, Muzsnai Zsolt edző utasításait próbálva végrehajtani. A nagy szám csalóka: jobbára ifjúsági korú labdarúgók gyakoroltak, az elmúlt szezon felnőtt csapatából 7-en voltak csak jelen. Míg a gyepszőnyegen zajlott a munka, ifj. Fele Sándor, a csapat másik edzője kérdésünkre elmondta: július 12-én gyűltek össze először, a felkészülés során egyelőre heti négy edzést tartanak (hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken). A felnőtt csapat kerete egyelőre igen szűkös, a máshová való labdarúgók ódzkodnak az ingázástól, így a helyiekre alapoznak, igen nagy részben ifjúsági korúakra. Erre egyébként is szükség lesz, hiszen egy új szabály szerint a bajnoki találkozókon egyszerre három 21 év alatti labdarúgónak kell pályán lenni, őket nem is lehet lecserélni csak hasonló korúakkal, ami így már hat fiatal sportolót jelent a meccsekre nevezett keretben. 
Az már biztosnak tűnik, hogy a tavalyi keretből távozik Gábor G. kapus és a középpályás Daroczi, továbbá bejelentette pályafutása befejezését Tóth. Visszatért a csapathoz Létai és a komoly sérüléséből felépült kapus Perényi. A tavalyi szezonban elért 11. hellyel senki nem volt elégedett, ennél jobbra törekszenek a következő szezonban, legalább a mezőny első felében szeretnének tanyázni, mondta az edző, bár rögtön az első napokban, a felkészülés elején és bizonytalan játékoskeret mellett nem is nagyon lehet konkrétabb célokat megfogalmazni. A jövő hétre egy hazai pályán végrehajtandó edzőtábort terveznek, edzőmeccset pedig egyelőre egyet kötöttek le: 27-én 18 órától  hazai pályán fogadják Hajdúszoboszlót (később még 3 - 4 meccset játszanának az augusztus végén kezdődő bajnoki rajtig).  A keddi edzést eső zavarta meg, sőt, valóságos felhőszakadás félbe is szakította. Reméljük, ennél jobb idők várnak az Unireára...

További cikkek

Honismereti találkozó péntek délután

2018. Július 19.

Az összejövetel témái: a helyismereti bibliográfia és a vásártörténet.

Megbeszélés az integrált szemétgazdálkodásról

2018. Július 19.

Kedden délelőtt, a Városházán, a Megyei Tanács, az ADI Ecolect Group és az One Media szervezésében.

Pályázati felhívás

2018. Július 17.

A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület ösztöndíj-pályázatának meghirdetése.

Betiltották az állatvásárokat

2018. Július 16.

Ahol eddig még nem voltak bezárva, a napokban kiadott országos rendelet értelmében ott is tilos meghatározatlan ideig állatvásárokat tartani. Az ok: az afrikai sertéspestis terjedése.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: