Beiktatták az iskolavezetőket

2017. Szeptember 1.

Csengeri Csongor igazgató és Körmendi Gyula aligazgató 4 - 4 évre, Varga Róbert aligazgató 1 évre vehette át az általános iskola élére szóló kinevezését.

Csengeri Csongor újabb négy évre vette át igazgatói kinevezését

Csengeri Csongor újabb négy évre vette át igazgatói kinevezését

Pénteken délelőtt rövid ünnepség keretében vehették át kinevezéseiket a Zelk Zoltán Általános Iskola vezetői. A tanintézmény még takarítás alatti főépületének egyik földszinti termében Kéry Hajnal főtanfelügyelő-helyettes mintegy 70 pedagógusnak kívánhatott kitartást az előttük álló tanévhez, hangsúlyozva, hogy a gyerekek nevelése gyakorlatilag a mi jövőnket jelenti. Gratulált az intézményvezetőknek, egyúttal át is adta kinevezéseiket: Csengeri Csongor igazgatónak és Körmendi Gyula aligazgatónak (aki eddig a Mezőgazdasági Főgimnázium tanára volt) 4 - 4 évre, ők versenyvizsgával kerültek tisztségükbe, illetve Varga Róbert aligazgatónak, aki megbízással 1 évre tölti be funkcióját.

Nyakó József polgármester hozzászólásában a városvezetés további támogatásáról biztosította a település legnagyobb közintézményét, mint fogalmazott: minden építő jellegű kezdeményezésben partnerek lesznek. Hasonlót várnak az iskolától is, például rövidesen lesz a városházának egy környezetvédelmi projektje, melybe szívesen látják a diákokat is. A polgármester egyúttal egy "kihívást" is intézett a pedagógusok felé: a városháza egy formabontó labdarúgó mérkőzésre várja a pedagógusokat, ahol a csapatok valójában egy - egy férfi és női gárdából állnának, melyek felváltva rúgnák a bőrt (a korábbi Részek Viadal focibajnokságához hasonlóan). Az ötletet máris nagy derültség fogadta, valójában ennek a hangulatnak a megtartása lenne a célja is a szeptember 23-ra tervezett eseménynek.

Csengeri Csongor a maga során megköszönte kollégáinak az elmúlt tanévben kifejtett munkájukat, úgy vélve, hogy ha nehézségek árán is, de sikerült megőrizni az iskolához méltó, őket a megyei rangsor élmezőnyébe emelő színvonalat. A rövidesen kezdődő tanév sem lesz könnyű, egyrészt a változó törvénykezés, másrészt az öregedő infrastruktúra miatt, "ígérte" az igazgató.

Körmendi Gyula és Varga Róbert egyaránt a kollégák együttműködésére számít az elkövetkezőkben, arra kérve őket, hogy forduljanak bizalommal hozzájuk gondjaikkal.

Hétfőtől már konkrét kérdések megtárgyalásával (osztályok, osztályfőnökök, órarendek) folytatódik a pedagógusok munkája.További cikkek

Áramszünetek szeptember első napjaiban

2017. Szeptember 1.

A jövő héten az alábbi napokon és utcákon várható áramszünet.

(Archív fotó)

Csere nélkül Vaskohszikláson

2017. Szeptember 4.

Az Unirea a második fordulóban sem tudott pontot szerezni, miközben csere nélkül hozta le a vaskohsziklási meccset.

A Móka tagjai a tárkányi emlékműnél

A Tárkányok találkozóján járt a Móka

2017. Szeptember 1.

A Móka színjátszó csoport fellépett a Tárkány nevű települések 16. találkozóján, Köröstárkányban.

"...hogy lássanak, tapasztaljanak"

2017. Szeptember 1.

A Bank utcai Iskolaház gyerekei közül néhányan megtapasztalhatták a nyáron: az életnek más lehetőségei is vannak azon kívül, amit eddig megszoktak. András Ildikó nevelő beszámolója.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: