Dióverő Nagyvásár után jótékony ajándékozás

2018. Október 4.

Sok zöldség és gyümölcs került az Iskolaházba.

 

A Dióverő Nagyvásár alkalmával számos helyi és környékbeli gazda, termelő állította ki, ami kertjében termett. A vásár zárultával a legtöbben nem vették vissza a zöldségeket, gyümölcsöket, azokat jótékony célra ajánlották fel. 

Sok krumpli, vinetta, hagyma, paprika, káposzta, alma, stb., került a dévai Szent Ferenc Alapítvány Bank utcai Iskolaházához. Mint András Ildikó nevelő elmondta: jó pár hétig ezzel megoldódott zöldség és gyümölcsellátásuk, de például egy hétig kenyérre sem kell pénzt költeniük, hiszen azt is kaptak. 

András Ildikó ezúton is köszönetet mond a felajánlásokért a maga és az Iskolaházba járó 18 hátrányos helyzetű gyerek nevében.


További cikkek

A háttérben álló alkotók szószólója köszönti mesterüket (fent), Barta Magdolna és Nagy Piroska között Nagy Adrienn (balról) alkotásai előtt, jobbra Potyók Tamás festőművész (alul)

A testi és lelki gyógyulás ötvözésének lehetősége

2018. Október 5.

Olyan kiállítás nyílt kedden este a debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár galériájában, mely formabontó módon ugyan, de kapcsolódik az Érmellékhez. A tervek szerint az eseménynek folytatása is lesz, Érmihályfalván.

Érmihályfalván is van már Örökös Boldog Iskola

2018. Október 5.

A Zelk Zoltán Általános Iskola megpályázhatta a 2018-2019-es tanévre az Örökös Boldog Iskola címet, amely pályázatot a szakmai zsűri pozitívan bírált el.

Az érmihályfalvi csoport tagjaira emlékeztek

2018. Október 4.

Érmihályfalva küldöttsége idén is jelen volt Nagyvárad-Velencén, amikor kedden az RMDSZ Bihar megyei és körzeti szervezete, valamint a történelmi egyházak az Érmihályfalvi Csoport tagjaira emlékeztek a református templomban és a kultúrházban.

Tudnivalók a hét végi szavazásról

2018. Október 3.

A helyi szavazókörzetek, illetve a hozzájuk tartozó utcák listája nem változott.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: