Fotókiállítás: Érmelléki szemmel

Fotókiállítás: Érmelléki szemmel
2015. January 26.
Az Érmellék 2009 Fotóklub kiállítása adta a "díszletet" a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott ünnepséghez. A tárlat a továbbiakban is megtekinthető.
/vlm/Image/Show/84/
A fotóklub tagjai az ünnepségen - másodszor kaptak Pódium Díjat

Vasárnap este került sor a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott ünnepségre, illetve a 2014-es esztendőben a helyi kulturális életben elért eredmények díjazására a kultúrházban.
Az esemény egyben az Érmellék 2009 Fotóklub legújabb, Érmelléki szemmel című kiállításának bemutatója is volt. Külön megnyitót nem tartottak, ünnepi beszédében Nyakó József polgármester mondott köszönetet a fotósok munkájáért: “Az Érmellék 2009 Fotóklubnak külön gratulálok a kiállításhoz és köszönöm, hogy időnként kölcsönadják nekünk azt a lencsét, melyen keresztül ők szemlélik és látják e világot.”
A tárlaton a klub “Hónapok” című pályázatán 2014-ben legjobbnak ítélt fotók láthatóak. Ezeket honlapunkon rendszeresen bemutattuk, az alábbi elérhetőségeken újra meg lehet tekinteni őket:
JanuárFebruárMárciusÁprilisMájusJúniusJúliusAugusztusSzeptemberOktóberNovemberDecember.
Az Érmellék 2009 Fotóklub az ünnepségen Pódium Díjat kapott (történetében másodszor, 2011 után).
A tárlat az ünnepséget követő héten még a kultúrházban látható, aztán “átköltözik” állandó kiállításként a Padlás galériába, ahol a fotóklub rendszeres tevékenységei zajlanak (melyekre Facebook-oldalukon engednek betekintést).

Keresés