Fotópályázat: Két felvétel az első helyen /1.

Fotópályázat: Két felvétel az első helyen /1.
2013. May 24.
Összesen 21 felvétel érkezett be az ermihalyfalva.ro fotópályázatára, melyeken a Nyíló Akác Napok "ellesett" pillanatait vártuk olvasóinktól. Az összes fotót közzétesszük, köztük természetesen a győztest, pontosabban a győzteseket is, mivel holtverseny alakult ki az élen. (Technikai okok miatt egy oldalon nem tudtunk megjeleníteni minden fotót, a következő oldalon látható a befejezés, melynek közvetlen elérhetőségét is megadjuk.)
/vlm/Image/Show/84/

Öt pályázó összesen 21 felvételt küldött be az ermihalyfalva.ro által meghirdetett pályázatra, melynek témája a Nyíló Akác Napok volt – de kicsit másképp. Azt kértük, hogy a fotózók ne úgynevezett hagyományos képeket küldjenek, tehát melyeken a felvonulás látható, vagy a (sztár)fellépők előadásaik közben, esetleg emlékfotók a sztárvendégekkel, stb., – hanem ellesett pillanatokra, meghökkentő, vicces, vagy éppen megható jelenetekre vagyunk kíváncsiak, melyek éppen úgy részei egy ilyen fesztiválnak, sőt, talán ezektől lesz még emlékezetesebb.
A beérkezett fotók nem minden esetben feleltek meg a kérésnek, persze ízlés dolga, ki mit nevez különleges pillanatnak. Éppen ezért minden beérkezett fotót közzéteszünk, de mivel mégiscsak versenyről volt szó, bírálónak felkértük Crisan Sándort, az Érmellék 2009 Fotóklub alelnökét.
A megnevezett elvárások alapján végül két fotó maradt fenn a rostán, ami az első helyet illeti, és mivel nem tudott dönteni, nagyvonalúan úgy határozott, hogy két első helyezett legyen, és a Városháza által előzőleg felajánlott ajándékcsomagot ő maga megtoldotta egy könyvjutalommal. Ezúton is köszönjük a felajánlásokat.
A két első helyezett pedig: Magyari Norbert “Gyere velünk” című fotója (ajándékcsomag)
Sütő Judit “Jóó vagyook!” című fotója (könyvjutalom).
Gratulálunk a győzteseknek, illetve minden pályázónak, köszönjük a részvételt, és számítunk rájuk következő akcióinkon is.
Alább tehát az összes beérkezett felvétel, az alkotók neveinek ábécé sorrendjében (technikai okok miatt egy oldalon nem tudjuk bemutatni az összes fotót, a folytatás elérhetősége a lap alján):
Geszti László (4 fotó)
AkcióbanFináléSzinkronbanVasparipa
Kovács Zoltán (7 fotó)
Fotóérzékenység

FotósMás szemmel
Merengés

PohártávlatbólSzerelőTekintetMagyari Norbert (5 fotó)
Élő koncertÉrzed?Gyere velünk

ReflektorfénybenUtólag jobb lesz
Technikai okok miatt nem tudtuk egy oldalon megjeleníteni az összes beérkezett fotót, a folytatás ide kattintva érhető el.)

Keresés