Gyűjtés Nyéki József támogatására – Egy hosszútávú akció első lépése

Gyűjtés Nyéki József támogatására – Egy hosszútávú akció első lépése
2013. July 2.
Az Érmihályfalváért Egyesület gyűjtést indít Nyéki József támogatására. A kezdeményezés egy hosszútávú akció kezdete lehet, ami a szociálisan segítségre szorulók támogatását szolgálná.
/vlm/Image/Show/84/

Nyéki József az az érmihályfalvi, a Pásztorgazon élő férfi, aki 1989-ben elvesztette a bal karját, majd pár évvel később “eltűnt” az Olaszországban készült művégtagja is. Támogatásáról biztosította őt Cseke Attila képviselő – a részletek ide kattintva olvashatóak.

Az eset nem maradt visszhangtalanul: az Érmihályfalváért Egyesület gyűjtést szervez.

Nyakó József polgármester, a helyi RMDSZ-szervezet elnöke az akció indoklásaként kifejtette: a városban rengeteg a szociális gondokkal küzdő személy, az ő felkarolásuk egyrészt a város vezetőinek dolga, másrészt lehetőséget teremtenek, hogy a lakosok is vállaljanak át a felelősségből. Ez a kezdeményezés egy ilyen lehetőség, amikor bárki segíthet egy rászorulón – természetesen nem csak helyiek, de elsősorban mégiscsak rájuk kellene számítani.

Ha a szóban forgó eset megoldódik, akkor egy újabbal lehet majd folytatni a sort.

Aki Nyéki Józsefen szeretne a maga lehetőségei szerint segíteni, az pénzadományát vagy beviszi a helyi RMDSZ-székházba, vagy befizeti a nevezett egyesület bankszámlájára.

Előbbi esetben természetesen elismervényt kap a pénzről, utóbbiban pedig a banki dokumentum szolgál elismervényként.

A bankszámlaszám: Asociatia Pro Valea Lui Mihai – Érmihályfalváért Egyesület

BRD Valea lui Mihai

RO33BRDE050SV56090060500

– megjelölve, hogy: Pt. proiectul sprijinirea financiara dl.Nyéki József (Nyéki József megsegítésére).

Keresés