Kampánymaraton – Cseke Attila kezdte

Kampánymaraton – Cseke Attila kezdte
2012. November 26.
Cseke Attila, az RMDSZ képviselőjelöltje kampánymaraton részeként ma délelőtt járdát épített, villanyégőt szerelt, szemetet szedett Érmihályfalván, és hajnalban ismét visszatér.
/vlm/Image/Show/84/
Új világítótestek kerülnek a városi parkba

Az RMDSZ képviselő- és szenátorjelöltjei hétfőn kezdtek úgynevezett maratoni kampányba, melynek során hét jelölt egy-egy napig megszakítás nélkül vesz részt a lakossággal közvetlen kapcsolatot teremtő programokban. A nap végén a jelölt a soron következőnek adja át a stafétát – mindezt november 26. és december 3. között – további részletek ide kattintva olvashatóak.

A sort Cseke Attila képviselőjelölt nyitotta, aki hétfőn délelőtt Érmihályfalván is járt.

A Polgármesteri Hivatallal szemben nemrégiben kezdődött meg egy járdaszakasz javítása, ahogyan arról beszámoltunk a munka megkezdésének idején. Cseke Attila e munkába segített be Karsai Attila alpolgármesterrel együtt.

A városi park volt a következő megálló, ahol zajlik a rongálások helyreállítása. Ahogyan már szóltunk róla, a felmérés szerint (egyelőre) ismeretlenek mintegy 30 ezer lejes kárt okoztak a padokban, világítótestekben, kukákban, stb. A képviselőjelölt az új világítótestekbe szerelt égőket.

A Bocskai István utca volt a maraton következő helyszíne, ahol a kukásautóra kapaszkodott fel Cseke Attila és Karsai Attila, egy szakaszon a szemétszedésben segédkezve.

A politikus azt követően elhagyta Érmihályfalvát, de még az éjszaka visszatér: hajnali 4 órától éjszakai szántásban vesz részt, 5 órától együtt utazik a délelőtti váltásba igyekvő helyi és érsemjéni munkásokkal, akikkel munkakezdésre, 6 órára érkezik az ARA cipőgyárba. A maraton utolsó állomásaként – ha még nem fáradt volna el – testépítő teremben “gyúr”, majd utazik Nagyváradra, hogy a maraton stafétáját továbbadja Szabó Ödön képviselőjelöltnek.