Lehet szavazni a Dióverő Nagyvásár egyik programjára

2018. November 29.

Szavazatával támogathatja, hogy egy érmihályfalvi esemény legyen Fejlesztési és Projekt-végrehajtási Igazgatóság idei közönségdíjasa. Alább az internetes űrlap elérhetősége.

 

A Bihar Megyei Tanács alárendeltségébe tartozó Projektíró és Kezelő Igazgatóság (DDIPBIHOR) szavazást hirdetett az ez évben a támogatásával megtartott rendezvényekkel kapcsolatban. A kezdeményezés célja, hogy az intézmény által december 12-én tartandó gálaesten átadják a legjobb rendezvénynek járó közönségdíjat is.

A DDIPBIHOR támogatója volt az idei Dióverő Nagyvásárnak, ennek nyomán a szavazásra hirdetett események sorába bekerült az a mezőgazdasági témájú konferencia is, melyet szeptember 29-én tartottak meg a Gödör rendezvényházban Petre Daea mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszter (Bukarest), illetve dr. Mezei Dávid agrár- vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár (Budapest) részvételével. 

A voksolói űrlap IDE kattintva érhető el, az érmihályfalvi eseményt az 5. kategória 14. bekezdésénél lehet megjelölni.


További cikkek

Helyükön a város karácsonyfái

2018. November 29.

A főtérre és a körforgalomhoz kerültek a felajánlott fenyőfák.

Jótékonysági mozgalom: Civil szív

2018. November 29.

Az érmihályfalvi ifjúsági szervezet is közreműködik a VIDIFISZ jótékonysági mozgalmában, melyhez bárki csatlakozhat, lehetőségeihez mérten.

Szolgáltatások november 30-án

2018. November 29.

A vízmű pénztára zárva lesz, a szemétszállítók a megszokott program szerint dolgoznak.

Kórustalálkozón volt a két római katolikus énekkar

2018. November 28.

Az egyházzenei élet fellendítése céljából szervezte meg a Római Katolikus Püspökség idén is az Egyházmegyei Kórustalálkozót az elmúlt szombaton. A 13 énekkar között 2 érmihályfalvi is volt.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: