Nagy igény volt a lomtalanításra

2018. Június 30.

Olyan igény volt a lomtalanítási akcióra, hogy a gyűjtést végző cég eleget sem tudott tenni a sok kérésnek, kedden folytatják az utcák bejárását. A sorsolást azonban megtartották szombat este.

 

A Polgármesteri Hivatal és a Bene International  cég együttműködésében került sor szombaton a lakossági igény alapján megszervezett lomtalanítási akcióra. Ahogyan azt meghirdettük, a cég autói járták a várost, a telefonon bejelentett hívások szerint próbáltak eleget tenni a kéréseknek.

Az akcióban résztvevők között ajándékokat sorsoltak ki: CD-lejátszós rádiót nyert Kis Julianna, számítógéphez csatlakoztatható videokamerát Nagy Sándor, ventilátort Pomlényi Mónika (nyereményeiket át is vették, képünkön balról jobbra).

A cég képviselőitől megtudtuk: mintegy 9 - 10 tonna újrahasznosítható hulladékot gyűjtöttek össze a nap folyamán, olyasmiket is, amiktől más akciók idején nem lehetett megszabadulni. Olyan nagy darabokat is elvittek (pl. bútorokat, bojlereket), melyek megmozdításához is több ember kellett. Az igényeknek nem tudtak eleget tenni, mintegy 40 előjegyzés elmaradt szombatról. Ezek teljesítésére kedden kerül sor, a megadott telefonszámokon kapcsolatba lépnek időpont egyeztetése végett a kérelmezővel.

Ugyanakkor újabb előjegyzéseket már nem fogadnak, aki most elmulasztotta az alkalmat, egy későbbi, várhatóan ősszel sorral kerülő újabb akcióban vehet majd részt, aminek pontos időpontjáról majd értesítik a lakosságot. 


További cikkek

"Magyarnak születtem, magyarként fogok meghalni is"

2018. Július 2.

Nem csak névnapja, de 100. születésnapja alkalmából is fogadhatta a gratulációkat pénteken, június 29-én, Péter és Pál napján az érmihályfalvi Fehér Péter. Az egész környéken ismert egykori pékmester szellemi frissességben beszélgetett látogatóival.

A gyerekek (egy része) játék közben

Gyerekzsivaj a játszóházban

2018. Július 2.

A Futrinka Játszóházban "nyitott meg" hétfőn az egész hónapban működő nyári óvoda.

A látványterv egy részlete

Ajánlatokat várnak a tanmedence megtervezésére

2018. Június 29.

Az ADD az elmúlt héten meghirdette az Érmihályfalvára épülő tanmedence megtervezésének pályázatát.

(Illusztráció: magyarokkenyere.hu)

Adományozás a Magyarok Kenyerébe

2018. Június 29.

Felajánlásokat máris lehet tenni, a búzát a betakarítás végén gyűjtik össze.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: