13 ország, 58 klub, 351 versenyző

13 ország, 58 klub, 351 versenyző
2013. April 9.
Tizenhárom ország 58 klubja 351 versenyzőjének részvételével rendezték meg az elmúlt hét végén Százhalombattán a 2013. évi Nyílt Kempo Világkupa és XI.Juhász Ferenc Emlékversenyt, érmihályfalvai résztvevőkkel a mezőnyben.
/vlm/Image/Show/84/
Az Aladin Hero Team tagjai Százhalombattán

A Magyar Kempo Szövetség (MKSZ) statisztikája szerint a péntektől vasárnapig tartott versenyen a magyarországiak mellett Orosz-, Német-, Lengyel- és Horvátországból, Ukrajnából, Azerbajdzsánból, Szerbiából, Ugandából, Brazíliából, Nigériából, Tunéziából és Szlovákiából érkezett sportolók vettek részt.
Közöttük voltak az érmihályfalvai Aladin Hero Team sportolói is, akik az MKSZ társult tagjaiként léphettek szőnyegre. Mint Kovács Zoltántól, az Aladin edzőjétől és vezetőjétől megtudtuk, versenyzői négy kategóriában (light contact, formagyakorlatok, chikara kurabe és full contact B) küzdöttek.
Összesen 5 első, 9 második, 9 harmadik és 5 negyedik helyet szereztek.
Az első helyezést szerzett versenyzők:
– Gulácsi Norbert (bal oldali képünkön harc közben), Munteanu Octavian, Sütő Zsolt (light contact);
– Savo Ovidiu, Gulácsi Norbert (chikara kurabe).
(A részletes eredmények és statisztikák a szövetség honlapján olvashatóak ide kattintva, ugyanitt további fotókat lehet találni.)
A csapatversenyben az ukrán Kempo Jitsu lett első, második a magyar Dojo Lovász SKE, harmadik a lengyel Kong Sao, az Aladin Hero Team a 58 csapatos mezőnyben a 7. helyet szerezte meg.
Kovács Zoltán edző (lenti képünkön, a többi sportvezető társaságában, alsó sor, középen) elmondta: a versenyre anyagi okokból csak nehezen tudtak elutazni, versenyzői pedig még ennél is jobb eredményeket érhettek volna el, de erőnléti gondok adódtak.
Terveik szerint legközelebb május 18-án vesznek részt az országos bajnokság 1. fordulóján, Budajenőn.

Keresés