A célkitűzés nem változott

A célkitűzés nem változott
2017. July 19.
Hétfőn kora este találkoztak az Érmihályfalvi Unirea labdarúgói, megkezdve a felkészülést a következő szezonra. A célkitűzés hasonló a tavalyihoz.
/vlm/Image/Show/84/

Az elmúlt bajnokságot az 5. helyen fejezte be a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban az Érmihályfalvi Unirea, ami a lehetőségeket és az ellenfeleket tekintve jó teljesítménynek mondható.

A 2017/2018-as bajnokságra készülve hétfőn kora este találkozott a csapat a Praszler stadionban. Ifj. Fele Sándor edző előbb az öltözőben köszöntötte a vakációról visszatért tanítványait, majd meg is tartották az első átmozgatást. Az edző kérdésünkre elmondta: úgy néz ki, sikerül egyben tartani az elmúlt pontvadászatot befejező keretet, ez már előrelépés a korábbi évekhez. Talán egy középpályás leszerződtetéséről lehet még szó, miközben 6 – 7 olyan ifi-korú játékos volt már az első találkozón, akik esélyt kapnak beépülni a felnőtt gárdába. A cél a következőkben ugyancsak az 5. – 6. helyek egyikén végezni, ám úgy, hogy – ahogyan ifj. Fele Sándor fogalmazott – az otthoni meccseket sokkal izgalom-mentesebben hozzák, mint az elmúlt évben, idegenből pedig hozzanak annyi pontot, amennyit lehet.

Edzéseket heti 4 alkalommal tartanak, edzőmeccseket pedig eddig a következőket kötötték le, hazai pályán:

– július 22, szombat, 11 óra – Hajdúszoboszló ellen;

– július 26, szerda, 18 óra – Tasnád ellen (a Szatmár megyei együttes idén jutott a III. Ligába);

– július 29, szombat, 18 óra – Nyíradony ellen;

idegenben augusztus 9-én, szerdán 19 órától (romániai idő szerint) Gyulán, az U 19-es csapattal.

Tervben van még egy összecsapás a Nagykárolyi Viktóriával augusztus második hetében, erről még egyeztetnek.

A csapatok augusztus 4-ig jelentkezhetnek a következő bajnokságba, azt követően ejtik meg a sorsolást és derül ki, az Unirea ki ellen kezdi meg a pontgyűjtést augusztus 20-án.

A témához tartozik, hogy az Unirea 2002- 2003-as születésű fiatalok számára tart toborzót ifjúsági csapatába, jelentkezni a focipályán lehet Szász Attila edzőnél.

Keresés