A felnőtt és az ifjúsági focicsapat is meccselt

A felnőtt és az ifjúsági focicsapat is meccselt
2016. August 8.
A bajnoki címre újra esélyes Bihardiószegi SK vendége volt pénteken délután az Unirea. Az ifjúságiak is játszottak két meccset. További hírek a klubtól.
/vlm/Image/Show/84/

Negyedik edzőmeccsét vívta pénteken délután az Unirea, ezúttal idegenben: annak a Bihardiószegi SK-nak a vendégei voltak, mely az elmúlt szezonban hajszállal maradt le a bajnoki címtől. A jelek szerint idén már biztosabbra akarnak menni, hiszen a bajnok, ám felbomlott harangmezői csapatból több játékost is megszereztek. Ennek megfelelően uralták is a mezőnyjátékot, amiben az Unirea is helytállt, sőt, a kapu előtt talán még veszélyesebbek is voltunk. Ez azonban nem sokat ért, mert helyzeteink kimaradtak, a hazaiak viszont kétszer is betaláltak, 2-0-ra nyerve végül.

Ifj.Fele Sándor a következő csapatot szerepeltette: Perényi – Horváth, Foriş, Moisi, Mândrilă, Tóth, Iova, Bacsó, Crisan, Pap, Gego. Csereként állt be: Kis – Fórián, Molnár.

A következő, egyben utolsó edzőmeccsre szerdán, augusztus 10-én kerül sor, amikor 18.30 órára a székelyhídi csapat érkezik a Praszler stadionba.

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság augusztus 20-án, szombaton kezdődik. Csapatunk az első fordulóban Vaskohsziklásra utazik, a másodikban Keményfokot fogadjuk, majd Diószegen vendégeskedünk.

Ugyancsak a hét végén az ifjúsági csapat is előkészületi meccseket vívott, mindkettőt hazai környezetben: szombaton a Nagyváradi VSK-t 6-4-re legyőzték, vasárnap ellenben a hegyközszentmiklósi csapattól 5-4-es vereséget szenvedtek Fele Szabolcs tanítványai. (Fele Szabolcs azt követően vette át a csapatot, hogy Csűri Sándor korábbi edző munkahelyet váltott.)

Szintén a klub életét érinti, hogy Pap László alelnök mandátuma lejárt, ő pedig nem kívánja tovább betölteni ezt a megbízatást – közölte velünk maga az érintett.

Keresés