A Fresh Dance is volt színházban

A Fresh Dance is volt színházban
2015. March 23.
A Fresh Dance tánccsoport tagjai, illetve a gyerekeket elkísérő szülők, nagyszülők is színházban voltak szombaton, a székelyhídi Tini Dance Táncstúdió "családjával" közösen.
/vlm/Image/Show/84/
TDC-csoportkép a színház lépcsőjén

Március elején tartotta meg a székelyhídi Tini Dance Táncstúdió a kötelékébe tartozó tánccsoportoknak a “Gézengúzok a parketten” elnevezésű táncversenyeit, előbb Érmihályfalván, egy héttel később Biharon. Már ezeken bejelentette Oláh Katalin csoportvezető-koreográfus, hogy csapatépítő jelleggel közös színházlátogatást terveznek. Erre került sor az elmúlt szombaton, amikor a 70 székelyhídi, 65 bihardiószegi és 22 érmihályfalvi tagból álló “TDC-különítmény” valóra váltotta a tervet: a gyerekek mellett anyukák, apukák, nagyszülők is örömmel tekintették meg a Diótörő és Egérkirály című mesemusicalt a nagyváradi Szigligeti Színházban.
Az érmihályfalvi Fresh Dance csoport tagjai és kísérőik saját járműveikkel jártak szombaton a megyeközpontban és a 17 órakor kezdődött előadás előtt ők is ott voltak a fentebb látható, a színház lépcsőjén készült csoportkép készítésekor.

Keresés