A héten két meccset is játszik az Unirea

A héten két meccset is játszik az Unirea
2016. August 1.
Döntetlent játszott szombaton az Unirea. A csapat két meccset is játszik ezen a héten.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Második edzőmeccsét vívta szombaton a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságra készülő Unirea. Ellenfele a Hajdúszoboszlónál nagyobb játékerőt képviselő Nyíradony volt, mely a következő szezonban a bajnokság megnyerésére, ezzel együtt a megye egyből egy osztállyal feljebb lépésre készül.

Az első félidőben mutatott játékunkkal elégedett volt ifj.Fele Sándor edző, sok helyzetet dolgoztunk ki, ezek közül egyet gólra váltott Foris, így előnnyel vágtunk neki a második félidőnek. A második játékrészben kiegyenlítődtek az erőviszonyok, csakúgy, mint az eredmény, amihez hozzájárult, hogy a mieinknél öt ifjúsági játékos is csatasorba állt, illetve lehetőséget kapott a Margittáról próbajátékra érkezett középpályás, Daróczi. Bár az utolsó percekben megszerezhettük volna a győzelmet (Gego éles szögből nem tudott betalálni), az 1-1es döntetlen igazságosnak mondható.

Az Unirea a következő összeállításban szerepelt: Perényi – Foriş, Iova, Moisi, Mândrilă, Crisan, Tóth, Roghina, Bacsó, Pap, Gego.

Csereként állt be: Kis – Horváth, Daróczi, Bersenszki, Molnár, Szilágyi, Balogh.

Szerdán csapatunk a Nagykárolyi Viktória ellen lép pályára, ez előzetes programtól eltérően a Praszler stadionban 18 órától. Pénteken Diószegen vendégeskednek (a meccs 18.30-kor kezdődik), majd szerdán, augusztus 10-én újra itthon Székelyhíd lesz az ellenfél 18.30 órától.

Keresés