A hosszabbításban nyertünk

A hosszabbításban nyertünk
2018. April 12.
A székelyhídi csapatot otthonában legyőzve jutott tovább a kupában az Unirea. A hét végén Diószegre, szerdán Szentandrásra utaznak.
/vlm/Image/Show/84/

A Román Kupa megyei szakaszának 3. fordulójában az Unirea szerda délután a Székelyhídi SK pályáján vendégszerepelt. (Az előző fordulóban a Cserpatai Slovan gárdáján léptünk túl.)

A találkozó 1-0-ás félidei vezetésünk után a rendes játékidőben 1-1-es döntetlennel zárult, gólunkat Lakatos szerezte. Következett a 2 X 15 perces hosszabbítás, melynek első részében nem született gól, ám a másodikban három is, valamennyit mi szereztük Daroczi, Lakatos és Gego révén, így alakult ki a 4-1-es végeredmény, ami a következő fordulóba jutást jelenti.

Ifj. Fele Sándor edző csapata: Kis – Hossu, Jude, Balajti, Crişan, Sándor, Tóth, Daroczi, Solymosan, Lakatos, Gego; játszott még Manciu, Ötvös és Tankó.

További eredmények ide kattintva.

A bajnokság hét végi fordulójában Diószegre látogat az Unirea, vasárnap 12 órakor kezd a felnőtt, 14 órakor az ifjúsági csapat.

A jövő héten hétközi fordulóban pótolják be az elhalasztott első fordulót, szerdán a Szentandrási Crişul vendégei leszünk.