A hulladék helye nem körülötted van – Elektromos hulladékgyűjtés szombaton

A hulladék helye nem körülötted van – Elektromos hulladékgyűjtés szombaton
2014. April 23.
Elektromos és elektronikus hulladékok gyűjtésre kerül sor április 26-án, szombaton 10 és 18 óra között a Városháza parkolójában. A leadott kacatokért ajándékutalványt vagy tombolajegyet lehet kapni.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció: az akció szórólapja)

Április 26-án, szombaton 10 és 18 óra között újra lehetőség nyílik megszabadulni a régi, meghibásodott, nem használt elektromos készülékektől (bármilyen berendezéstől, mely árammal vagy elemmel működik).
A kacatokat a Városháza parkolójában lévő gyűjtőpontnál lehet majd leadni, a nagyobb méretű készülékek, esetleg nagyobb mennyiség elszállításához a városban mozgó teherautót lehet hívni a gyűjtés napján a 0756-033704-es telefonszámon.
Minden leadott nagyméretű készülék után ajándékutalvány jár 40 lej (hűtőszekrény, fagyasztóláda), illetve 20 lej (mosó- és mosogatógép, ruhaszárító, légkondicionáló) értékben.
Bármilyen más készülék esetében (vasaló, porszívó, kávéfőző, monitor, mixer, televízió, stb.) tombolajegy jár. A tombola sorsolására a gyűjtés napján 19 órakor kerül sor a Városháza földszintjén. Nyeremények: 2 botmixer, 2 vasaló, 2 kávéfőző, 2 fúrógép, 1 digitális mikrohullámú sütő.
A cégektől és intézményektől történő ingyenes átvételről/használatból történő kivonásról jegyzőkönyvet készítenek.