A hulladékgyűjtés után nyereményeket sorsoltak

A hulladékgyűjtés után nyereményeket sorsoltak
2012. November 11.
Mintegy 2,5 tonna elektromos és elektronikus hulladék gyűlt össze szombaton. Kora este kisorsolták a nyereménytárgyakat is.
/vlm/Image/Show/84/
A sorsolás egy pillanata

Ahogyan arról beszámoltunk, szombaton egész nap – 17 óráig – elektromos és elektronikus hulladékot gyűjtöttek a városban: a Polgármesteri Hivatal parkolójában volt gyűjtőpontnál, illetve egy kisteherautó rótta is az utcákat, és telefonhívásokra is házhoz ment.

Az akció végére mintegy 2,5 tonna kiszuperált holmi gyűlt egybe, tudtuk meg a sorsoláskor, amikor fény derült azok neveire, akik az ócskaságok leadásakor kapott szelvényekkel hozzájutottak a megígért nyereményekhez.

A sorsolásra 18 órátol került sor a Polgármesteri Hivatal földszintjén, ahol mintegy kéttucatnyian várták, hátha rájuk mosolyog a szerencse. Minden nyereménytárgyat más-más sorsolt ki, vagy egy gyerek, vagy egy felnőtt, a nyereményeket Nyakó József polgármester és Karsai Attila alpolgármester adta át.

A nyertesek:

Kávéfőzőt nyertek: Pap Patrik

Zsidó Ilona

Pusztai Patrik

Orvos István

Mixert nyertek: Nagy Piroska

Rákóczi Ferenc

Solymosán János

Solymosán Katalin

Fúrógépet nyertek: Iacob Doina

Sütő Károly.

A tíz nyertes közül nyolc a helyszínen át is vette nyereményét, csupán ketten (Zsidó Ilona – Pázmány P. utca 19.sz., és Orvos István – Köztársaság utca, T4-es tömbház) nem voltak jelen – ők ezt bármely munkanapon megtehetik az elöljáróságon, személyi igazolványuk másolata és a nyereményszelvény szükséges hozzá.

Keresés