A jobb helyzetkihasználás döntött

A jobb helyzetkihasználás döntött
2017. November 13.
Sorozatban negyedik győzelmét szerezte meg az Unirea vasárnap délután.
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulója nem szűkölködött a papírforma alapján meglepőnek mondható eredményekben. Például Székelyhíd legyőzte Szentandrást (1-0), Élesd nyert Szalontán (0-1), Szentmárton nem tudta legyőzni az Egyetemet (0-0), de a Gapjúi Dacia – Érmihályfalvi Unirea eredmény is ide sorolható talán, hiszen csapatunk egy, a tabellán előtte álló csapathoz látogatott.

Az első félidő kiegyensúlyozott játékot hozott, a mezőnyjáték dominált, jelentős gólhelyzetek nem alakultak ki a kapuk előtt. A vezetést mi szereztük meg, éppen a legjobbkor, a szünet előtti pillanatokban: a 44. percben Gego balról becselezte magát a 16-oson belülre, Lakatoshoz továbbított, akinek nem jelentett gondot a kapuba passzolni – 0-1.

A második félidő elején már mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de megint csak mi voltunk eredményesek: a 64. percben, egy kontra alkalmával Daroczi indította Gegot, aki fejjel Lakatos elő csúsztatott, csatárunk pedig egy az egyben a kapussal a hosszú felső sarkot választotta – 0-2.

A hazaiak előtti legnagyobb szépítési lehetőség a 80. percben adódott, amikor (vitatható) tizenegyeshez jutottak, ám Gábor G. kivédte azt, csakúgy, mint több további próbálkozásukat, nagyban hozzájárulva a 3 pont megszerzéséhez! A végén még előttünk is voltak helyzetek, Sándor, Daroczi, Bersenszki nem tudott élni ezekkel, de szerencsére már két góllal vezettünk, különben megint bosszankodhattunk volna.

Ifj. Fele Sándor a következő csapatot szerepeltette: Gábor G. – Kiss, Hossu, Crişan, Gábor J., Daroczi, Tóth, Sándor (90. p. Soimosan), Morgovan (71. p. Bersenszki), Lakatos (79.p. Şerban), Gego.

A további eredmények és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

A következő fordulóban a bajnokság 3. helyezettje, a Belényesi Bihorul érkezik a Praszler stadionba (szombat, 14 óra), de amint ifj. Fele Sándor fogalmazott: ez is nehéz meccs lesz, de szeretnénk folytatni a jó sorozatot.

Keresés