A kihagyott helyzetek megnyert meccse…

A kihagyott helyzetek megnyert meccse…
2016. October 17.
A papírforma könnyű győzelmet ígért, ami csak részben teljesült...
/vlm/Image/Show/84/

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában az Élesdi Crisul látogatott a Praszler stadionba. Napsütéses időben a papírforma szerinti viszonylag könnyű győzelem reményében látogattak ki a szurkolók a meccsre, ahol nem pont azt kapták, amit vártak.

Az első félidő igen rossz játékot hozott, meddő támadásokkal, pontatlanságokkal, sokszor céltalannak tűnő indításokkal és persze az ezekből egyenesen következő idegeskedéssel.

A második félidő annyiban hozott változást, hogy nagyobb elánnal vetették magukat a harcba a csapatok – mindkettő, hiszen az élesdiek megérezték, hogy van keresnivalójuk, akár még a három pontot is elvihetik. Ennek érdekében ellentámadásokra alapoztak, hiszen volt olyan időszak, amikor teljesen beszorultak a tizenhatosukra. Egyik támadást a másik után vezettük, de a gól nem akart összejönni sem pontrúgásokból, sem távoli, sem közeli lövésekből, vagy a kapus védett, vagy a kapufa volt útban vagy éppen a saját játékostárs, akin irányt váltott a labda. A feszültség egyre nőtt, amit csak fokozott, hogy az 59. percben kevesebben is lettünk, miután szövegelésért Tóthnak egyből piros lapot mutatott fel a játékvezető…

Már-már kezdtük bosszúsan elkönyvelni a döntetlent, amikor a 88. percben a bíró kezezésre hivatkozva tizenegyest ítélt javunkra. A vendégek rendkivül hevesen tiltakoztak, mondván: játékosuk mellén csattant a labda, nem a kezén, ám Iova végül nekifutott a labdának, amit nagyon taktikusan, lágyan emelt a jobbra mozduló kapus mellett a kapu bal oldalába – perceknek tűnt a feszült hangulatban, míg a labda megrezegtette a hálót… – 1-0. Három percnyi hosszabbítás következett még, melyben érthetetlen módon visszaálltunk, magunkra húzva az ellenfelet és végül szinte megváltás volt a lefújás.

Mindenképp dicséret illeti a szurkolókat, a kemény mag a lehető legjobb és legsportszerűbb módon viselkedve végig hajtotta, buzdította a játékosokat, amit utóbbiak a végén a lelátó előtt köszöntek meg.

Ifj.Fele Sándor a következő csapatot szerepeltette: Gábor – Horváth, Moisi, Iova, Crisan, Foris, Tóth, Daroczi, Sándor (46.p. Mandrila), Pap (89.p. Bacsó), Gego.

A további eredmények és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapatok találkozóját 10-2-re nyerte az Unirea.

A következő fordulóban annál a Szentandrási Crisulnál vendégeskedünk, melyet a zsinórban ötödik megszerzett három ponttal megelőztünk a tabellán.