A Kisújváros nyerte a szombati napot

A Kisújváros nyerte a szombati napot
2016. August 28.
A szombati napot a Kisújváros nyerte, tehát három versenyszám összesítése után ők álltak az élen. Vasárnap újabb 14 versenyszám várta a csapatokat.
/vlm/Image/Show/84/
A szombati nap végeredménye

Szombat délután még két próbát kellett teljesíteni a csapatoknak az idei Részek Viadala versenyszámai közül. A százholdi focipálya mögött kijelölt alkalmi lovaspályán mintegy 300 méteres táv állt a lovak és lovasok előtt. Két lovas kicsit elkésett a megbeszélt időponthoz képest, de a szervezők természetesen szemet hunytak e felett, hiszen a jókedvű vetélkedés a cél és nem a vérre menő küzdelem. A Morgó-Tábla és a Derík paripája úgy gondolta, hogy inkább önállóan jelöli ki a pályát magának, ezzel időt és pontokat vesztve. Nagyszerűen teljesített A Százhold és a Kisújváros lova és lovasa. Ennek a versenyszámnak a végeredménye: 1. Százhold, 2. Kisújváros, 3. Nagyújváros, 4. Bank utca, 5. Dihenes, 6. Derík, 7. Morgó-Tábla.

Következett ugyancsak a százholdi pályán a családi sportvetélkedő. Ez az apa-anya-gyerek összetételű csapatok mezítlábas váltó-futása lett volna eredetileg, de a szervezők a helyszínen – a körülményeket és a résztvevők biztonságát figyelembe véve – úgy döntöttek, hogy nem mezítláb kell futni, így fogalmazhatunk úgy, hogy nyúlcipős futás lett a vége. Ennek eredménye: 1. Kisújváros, 2. Nagyújváros, 3. Morgó-Tábla, 4. Dihenes, 5. Derík, 6. Bank utca, 7. Százhold.

A három versenyszám után a szombati összesített eredmény, amiről vasárnap reggeltől folytatják a csapatok újabb 14 versenyszámmal: 1. Kisújváros (20 pont), 2. Nagyújváros és Százhold (13 -13 pont), 3. Morgó-Tábla (12 pont), 4. Bank utca (10 pont), 5. Derík és Dihenes (8 – 8 pont).

Keresés