A Korona Expressz áthalad (időlegesen) Érmihályfalván

A Korona Expressz áthalad (időlegesen) Érmihályfalván
2012. August 22.
Magyarországon zajló pályafelújítási munkák miatt a Korona Expressz augusztus 22. és október 18. között Érmihályfalvánál halad át a határon. A szerelvény Székelyhídon is megáll.
/vlm/Image/Show/84/
Megnövekszik a magyar szerelvények forgalma

Magyarországon, Püspökladány térségében zajló pályafelújítási munkák miatt szünetel a vasúti közlekedés augusztus 22. és október 18. között Biharpüspöki és Püspökladány között.

Az ottani nemzetközi vasúti forgalomban részt vevő teherszállítást teljesen Érmihályfalvára irányították.

A személyszállítást részben autóbuszokkal oldják meg, úgy, hogy az utasokat a nagyváradi állomásról autóbuszok viszik Püspökladányig.

Kivétel a Korona Expressz, mely az Érmihályfalva – Nyírábrány átkelőn közlekedik az alábbi menetrend szerint:

– a 1406-1.számú szerelvény, mely Brassóból tart Budapest Keleti Pályaudvarra, reggel 5 óra 40 perckor van Székelyhídon, majd 6 óra 20 perckor érkezik Érmihályfalvára, és 15 percnyi várakozás után indul tovább 6 óra 35 perckor;

– a1407-2. számú szerelvény, mely Budapest Keleti Pályaudvarról tart Brassóba, este 22 óra 42 perckor érkezik Érmihályfalvára, és 15 percnyi várakozás után indul tovább, 22 óra 57 perckor, Székelyhídon 23 óra 15 perckor áll meg.

Utazás előtt érdemes tudakozódni, hiszen Budapest vagy Brassó irányába utazva most akár Érmihályfalván, akár Székelyhídon is fel lehet szállni a Korona Expresszre.

Keresés