A korosztályos csapatok idénre befejezték

A korosztályos csapatok idénre befejezték
2015. November 19.
A napokban lejátszották az őszi szezon utolsó meccseit az Unirea korosztályos csapatai.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

A felnőtt és ifjúsági csapatok számára még két forduló hátra van a megyei labdarúgó bajnokság őszi szezonjából, ám a korosztályos csapatok már befejezték erre az évre a küzdelmeket.

A junior E (U 10-es) korosztályban Szabó Zoltán edző csapata hétfőn, az utolsó fordulóban a Nagyváradi Sportiskola gárdáját fogadta és győzte le 4-0-ra.

Az Unireának ebben a korosztályban először van bajnokságba beíratott csapata, mely a 12 csapatos mezőnyben az őszi szezon 11 meccse közül 7-et megnyert és 4-szer vesztesen hagyta el a pályát, 40-28-as gólaránya mellett 21 pontot gyűjtött, ami a 4. hely elfoglalására volt elég. Szabó Zoltántól megtudtuk, hogy 28 gyerek látogatja az edzéseket, közülük 15 a klub igazolt játékosa, rájuk számíthat, amikor a 7+1 fős (+ cserék) csapatot meccsenként összeállítja.

A junior C (2001-2002-ben születettek) korcsoportban szereplő csapatunkat jórészt a korhatárnál fiatalabb játékosok alkotják (2003 – 2004-es születésűek), ennek ellenére is helytállnak a nagyobbak között. Fele Szabolcs edző tanítványai az utolsó őszi fordulóban 2-0-ra nyertek Élesden. A 11 csapatos bajnokság 10 idei meccséből 4-et megnyertek, 1 döntetlen mellett 5 alkalommal alul maradtak. Mivel több csapatnak is van még elmaradt találkozója, nem lehet végleges mérleget vonni, de a 6 – 8 helyek valamelyikén zárják a szezont.

Sajnos, a megyei szakszövetség hivatalos honlapján nem naprakészek az adatok, részben a nem egységes játéknapok miatt. A junior E ide, a junior C adatai ide kattintva érhetőek el.

Keresés