“A közösségépítés évei következhetnek”

“A közösségépítés évei következhetnek”
2016. December 13.
"Három esztendeig minden jóakaratú érmihályfalvinak a közösségépítésre, terveink és tetteink összehangolására kell összpontosítania." Nyakó József polgármester választás utáni levele.
/vlm/Image/Show/84/

Köszönöm városunk minden polgárának, aki szolgálatából adódóan, vagy szavazóként hozzájárult a vasárnapi parlamenti választás sikeres, problémáktól mentes lebonyolításához. Remélem, hogy ezzel lezárult az a kampányidőszak, amikor a szólásszabadság jegyében kígyót-békát hordtak egymásra a társadalom “véleményformáló önkéntes prókátorai”. A zavarkeltési szándék ezúttal sem hozta meg az elvárt hatást, a szépszámú szavazók lelkiismeretükre hallgatva, ésszerűen és bölcsen választottak vasárnap.

Három esztendeig minden jóakaratú érmihályfalvinak a közösségépítésre, terveink és tetteink összehangolására kell összpontosítania. Érmihályfalva helyhatósága továbbra is nyitott minden jószándékú kezdeményezés felkarolására és határtalan együttműködésre a város minden polgárával, hogy egy sikeresebb, egy élhetőbb jövő kövesse az esetenként indokoltan panaszos jelent.

Ezekkel a gondolatokkal hívok mindenkit, hogy a saját érdekei mellett a közösség, a város javára is szánjon némi figyelmet, időt és munkát. Mi csak közös erőfeszítéssel érhetjük el azt az életszínvonalat, azokat az életfeltételeket, amelyekre mindannyian időtlen idők óta joggal várunk.

A választás eredménye reményeket csillant fel számunkra is. Ha minden jól alakul, akkor talán elérhetjük, hogy Érmihályfalva képzeletbeli asztalára nemcsak farhát, hanem finom, tápláló hátsósonka is kerül.

Nyakó József polgármester

Keresés