A kupában jobban megy…

A kupában jobban megy…
2013. April 17.
A labdarúgó Román Kupa megyei szakaszának 2. fordulójában kedden délután Bihari Cetatea - Érmihályfalvai Unirea 0 - 4 (0 - 2).
/vlm/Image/Show/84/

Szerdán bonyolítják le a labdarúgó Román Kupa megyei szakaszának 2. fordulóját. Egy találkozóra azonban már kedden délután sor került Biharon, ahol az Unirea vendégeskedett. Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette:

Ármós – Lakatos, Solti, Trifa, Horváth, Fórián (Benciu), Létai (Varadi), Sándor Cr. (Illés), Pap, Sándor Kr. (Katona), Chereji.

Úgy látszik, a gárda jobban teljesít a kupában, mint a pontvadászatban, hiszen 2-0-ás félidő után 4-0-ás győzelemmel kiharcolta a továbbjutást.

Szabó Zoltán véleménye szerint ennek oka, hogy egyrészt gyengébb volt az ellenfél, másrészt a játékosok belszabadultan játszottak, nem nyomta őket a pontszerzés egyre jobban rájuk nehezedő kényszere.

Gólszerzőink: Lakatos, Sándor Kr., Benciu, Horváth.

Az Unirea legközelebb a IV.-Ligás bajnokság 19. fordulójában lép pályára, amikor a Liberty csapatát fogadja a Praszler stadionban – az ifjúságiak 15, a felnőttek 17 órakor kezdenek.

Keresés