A Mandala Színház előadása szombaton lesz

A Mandala Színház előadása szombaton lesz
2012. August 23.
A meghirdetetthez képest egy nappal korábban, nem vasárnap, hanem szombaton este mutatja be a nagyváradi Nyári Színházban a nyíregyházi Mandala Színház a "Krétarajzok a képzelt riportról egy amerikai popfesztiválról" című popmusicalt.
/vlm/Image/Show/84/
Jelenet az előadásból

A meghirdetetthez képest egy nappal korábban, nem vasárnap, hanem szombaton este mutatja be a nagyváradi Nyári Színházban a nyíregyházi Mandala Színház a “Krétarajzok a képzelt riportról egy amerikai popfesztiválról” című popmusicalt.

Ezzel kapcsolatban a szervezők közleménye olvasható az alábbiakban:


A Bihar Megyei RMDSZ és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség által szervezett előadás -csokor harmadik pillére, a “Krétarajzok a képzelt riportról egy amerikai popfesztiválról” című popmusical augusztus 25.-én, szombaton este 20 órától kerül bemutatásra a nagyváradi vár Nyári Színházában, a nyíregyházi Mandala Dalszínház előadásában.

Az előző két előadás (A miniszter félrelép, illetve az István, a király nemzeti rockopera) számtalan nézőt vonzott, s reméljük, ez most sem lesz másként.

Íme egy kis ízelítő a darabból: egy fiatal zsidó lány, Eszter – kinek szüleit nyilas pártszolgálatosok a szeme láttára öltékmeg – a II. világháború borzalmai után Amerikába kerül, ahol felcseperedvén megismerkedik Józseffel. A két fiatal rövid ismeretség után összeházasodik. Eszter egy nap úgydönt, hogy barátnőjével, Beverlyvel Montanába megy egy monstre buliba. József Eszter keresésére indul, s hamarosan megérkezik a montanai „mocsok”;-ba, ahol drog, alkohol fogadja minden mennyiségben. Ráadásul Mick Jagger koncertjén meggyilkolnak egy fiatal lányt, s a gyilkossággal a rendre vigyázó Pokol Angyalai nevezetű banda tagjait gyanúsítják. A montanai fertőben Beverly képtelen Eszter minden lépését követni, s így megtörténik a tragédia…

Még egyszer felhívjuk minden kedves bérlettel rendelkező néző figyelmét, hogy a feltüntetett augusztus 26.-i dátum helyett a “Krétarajzok a képzelt riportról egy amerikai popfesztiválról” augusztus 25.-én 20 órától lesz megtekinthető!

Jegyeket a Nagyváradi Magyar Diákszövetség Sas-palota alatti Ifjúsági központjában lehet vásárolni 25 lejért, illetve a helyszínen változatlan áron.

Mindenkit szeretettel várunk, jó szórakozást kívánunk az előadáshoz!

Keresés