A Mikulás az Unireát is meglátogatta

A Mikulás az Unireát is meglátogatta
2016. December 29.
Az Érmihályfalvi Unirea minden korosztályú labdarúgócsapata felszereléssel gazdagodott a napokban a Megyei Tanács és helyi támogatók jóvoltából.
/vlm/Image/Show/84/
Szabó Zoltán, Fele Attila és Szász Attila a felszerelések átvételekor

Mivel jól szerepeltek (és bizonyára jól is viselkedtek), a Mikulás az Érmihályfalvi Unirea focistáit is meglátogatta. Mivel a “csukákat” nem tették az öltöző ablakába, hiszen téli szabadságukat töltik, az “ajándékokat” Fele Attila klubelnök, Szabó Zoltán, a gyerekcsapatok edzője és Szász Attila kapusedző vette át. A klubelnöktől megtudtuk: a Megyei Tanácshoz tettek le pályázatot, mely sporteszközök beszerzését támogatta és nyertek is erre 8 ezer lejt. Ebből különböző méretű labdákat, tréningruhákat illetve az edzésekhez szolgáló kiegészítőket vásároltak a junior D és junior E csapatoknak.

Nem feledkeztek meg a többi csapatról sem, helyi támogatóknak köszönhetően: az ifjúsági csapat a LunVet és a CBA jóvoltából melegítőfelsőket, a felnőtt csapat pedig a Party Brand felajánlásával edzőtrikókat kapott. És, hogy mivel szolgáltak rá a támogatásra a sportolók? A téli szünetben a junior D a 17 csapatos mezőnyben a 7 helyen áll (15 meccs/29 pont), a junior E 13-ból 8. (12 meccs/15 pont – mindkettő edzője Szabó Zoltán), az ifjúsági csapat a 16 csapatos tabella 6 helyén áll (14 meccs/28 pont, edző Fele Szabolcs), a felnőtt gárda pedig 5. a 16 csapatból (14 meccs/25 pont, edző ifj.Fele Sándor).

(erdon.ro)