“A mosolygós gyermekarcok selyembe csomagolták lelkünket!”

“A mosolygós gyermekarcok selyembe csomagolták lelkünket!”
2015. December 17.
Nyíregyházi vendégek látogattak a napokban a Bank utcai Iskolaházba, megajándékozva a gyerekeket, közöttük a keresztfiukká fogadott legényt is.
/vlm/Image/Show/84/
A nyíregyházi vendégek pártfogoltjukkal

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Területi Szervezetének elnöksége másodszor látogatta meg a Dévai Szent Ferenc Alapítvány érmihályfalvi Iskolaházának kis lakóit és lelkes vezetőjét, András Ildikót a napokban, a keresztszülői program keretében.

Ez a program azt jelenti, hogy az alapítvány keretében lehetőség van egy-egy gyereket, vagy akár gyerekeket támogatni, mintegy védnökséget vállalni felettük – tudtuk meg András Ildikótól.

A Nyíregyházáról érkezett vendégek a nyáron tett látogatásuk után most másodjára érkeztek a Bank utcai iskola épületébe, megajándékozni szervezetük fogadott keresztgyerekét, Sass Imikét, valamint minden gyereknek személyre szóló karácsonyi ajándékot adtak, amit a saját egyesületük tagságának adományaiból teremtettek elő.
“A hálás, mosolygós gyermekarcok selyembe csomagolták a lelkünket!” – fogalmazott Bihariné Joli az adományozók nevében közösségi oldalán.

András Ildikótól megtudtuk: a nyíregyháziak a továbbiak nem csak Imikét, hanem testvérét, Attilát is pártfogásukba veszik.

Keresés