A sürgősebb helyeken ássák (előbb) a vízelvezető árkokat

A sürgősebb helyeken ássák (előbb) a vízelvezető árkokat
2013. April 15.
A jó idő megérkeztével ott kezdték/kezdik meg a vízelvezető árkok kiásását, rendbetételét, ahol az a legsürgetőbb, majd haladnak tovább, tudtuk meg Karsai Attila alpolgármestertől.
/vlm/Image/Show/84/
Az Erkel Ferenc (Kis) utca elején is ássák az árkot

Legalább egy hónapos kiesést okozott a városgazdálkodásban a hol havat, hol esőt hozott csapadékos időjárás, ezért most, amikor úgy néz ki, hogy igazából itt a tavasz, felgyűlt a munka, mondta Karsai Attila alpolgármester.
A vízlevezető árkokat elsőként ott ássák ki, ahol az a legsürgetőbb – egy ilyen “gócpont” az Erkel Ferenc (Kis) utcának a benzintöltő állomás felőli vége, ahol évek óta gondot okoz az udvarokra befolyó, pincékbe beszivárgó víz, ami esetenként az ott lévő óvodát is veszélyezteti.
A munkát az utca érintett szakaszán lakó néhány személy is segíti. Szívesen veszik a lakossági segítséget, hiszen sok a tennivaló, és hamarabb is a végére érnének, hiszen a Városháza alkalmazottait sok más helyre is küldeni kellene, tette hozzá az alpolgármester. Ahol esetleg a lakosok maguk fognak neki a munkának, ott segít az elöljáróság is, járművekkel elszállítják a kitermelt földet.

Keresés