A Süsü a sárkány, című zenés mesejátékot mutatják be a Gizella Művelődési Központban

A Süsü a sárkány, című zenés mesejátékot mutatják be a Gizella Művelődési Központban
2023. March 15.
Susu-a-sarkany-plakat-A4-Ermihalyfalva-2_001

Március 24-én 17 órai kezdettel, a Süsü a sárkány című zenés mesejátékot tekinthetik meg a budapesti Fogi Színház előadásában.

 Jegyeket elővételben, hétfő-csütörtök 10-16, pénteken 10-14 óra között 25 lejes egységáron lehet megvásárolni, valamint az előzőleg elmaradt Kis Hableány című mesejátékra váltott jegyek most érvényesíthetők.

A televízióból jól ismert egyfejű sárkány, a jóságos Süsü kel életre a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és remélh

etően a gyerekek szüntelen nevetése. Süsü a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt. Süsü egy légynek sem tudna ártani, így az ellenséget is inkább meggyógyította, amiért apja a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni. Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival az Utilapúbirodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Süsü és a királyfi látszatpárviadalt vívnak a királyi udvarban a királylány kezéért, amit előzetes megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám Süsü elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt. Süsü is ott marad a várban és mindenki megszereti, kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának.

Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Keresés